Digues la teva sobre la COVID-19!

Què saben els nens i nenes sobre el coronavirus? Com estan portant l'aïllament? Quines idees se'ls ocorren per ajudar els altres en aquesta situació? Neix Clip Club TV perquè ells mateixos puguin donar resposta a aquestes preguntes.
Clip Club TV - Miquel Montoro

Vols ser un Clip Cluber? Aquesta és la pregunta que, des d'UNICEF i la Alcantara Family Foundation, fem als nens, nenes i adolescents. Hem preparat Clip Club TV, un programa on els nois i noies són alhora els creadors i els protagonistes, completament per i per a nens. La productora La Kaseta Idees Factory ens ajuda a que el resultat estigui a l'altura de les propostes.

Un espaci per a la participació infantil

Cada Clip Cluber decideix què compartir i com fer-ho: una recepta de cuina, el llibre que acaba de llegir, la pel·lícula que va veure el dia anterior, un truc de matemàtiques, un exercici per fer en espais petits o una reflexió de com seguir els hàbits d'higiene a casa ... Cap participant ni cap contingut és "massa petit" per al canal. En posar-lo en marxa volem impulsar a el dret de tots els nens i nenes a participar i a la seva llibertat d'expressió en uns dies en què les seves veus se senten poc.

Més ennlà de compartir aspectes del seu dia a dia, els nens i les nenes poden fer moltes altres coses per altres, implicar-se i mobilitzar-se:

  •  Motivar i donar idees a altres nens i nenes que puguin trobar-se otros niños y niñas que puedan encontrarse desanimats o avorrits durant el confinament.
  •  Ajudar als més gran en una tasca important però emocionalment esgotadora: animar a altres persones en aquests dies difícils.
  •  Difondre propostes solidàries i de suport mutu que animin altres a mobilitzar-se pel bé comú. Tothom vol ajudar!


Cada dia, de dilluns a divendres, a les 19:00 podràs veure els vídeos que ens han arribat des de tot Espanya. Un munt de Clip Clubers s'uneixen cada dia així que, si coneixes algú que vulgui compartir les seves idees, anima'l a pujar el seu vídeo.  

Descobreix més sobre les possibilitats de la participació a l'escola

10 preguntes per guiar la participació infantil i adolescent

Amaya Lopez | 26/08/2019

10 preguntes per guiar la participació infantil i adolescent

Aquestes preguntes us poden ajudar a iniciar un procés de participació infantil o adolescent en el vostre centre educat…