Bloc

Cada setmana passen coses noves en els centres enredats i aquest és el lloc per compartir les vostres experiències. També trobaràs aquí informació d'última hora sobre novetats relacionades amb l'Educació per al Desenvolupament.

De

De

Per

Per
 La UNED i UNICEF llancen dos cursos d'especialització en educació en drets

21/07/2021

La UNED i UNICEF llancen dos cursos d'especialització en educació en drets

La UNED i UNICEF ofereixen dos cursos d'especialització en educació en drets d'infància: un sobre l'Agenda 2030 i un altre sobre la nova figura del coordinador/a de protecció
Seguir llegint
Diálogo: "Derechos de infancia en los centros educativos"

07/06/2021

Drets educatius d'infància en els centres educatius: de la teoria a la pràctica

Cinc centres educatius referents en Educació en Drets d'Infància i Ciutadania Global han exposat la seva trajectòria en el fòrum organitzat per l'INTEF
Seguir llegint
© UNICEF/Syed Mehdi Bukhari

26/05/2021

Les escoles d'educació infantil també es poden convertir en Centres Referents en Educació en Drets d'Infància i Ciutadania Global

Actualment, 7 dels 109 centres referents en educació en drets d'infància i ciutadania global d'Espanya són escoles infantils. Conscients de les seves especificitats, hem fet les adaptacions pertinents a les bases generals de la convocatòria.
Seguir llegint
Momento de la sesión en el que se muestra un gráfico sobre los derechos de la infancia

13/05/2021

Jornada "Protecció de la infància i l'adolescència davant la violència des de la perspectiva de la nova llei"

No et perdis el vídeo de la sessió que vam mantenir sobre les implicacions que tindrà la LOPIVI per als centres educatius i la figura de coordinador de benestar i protecció.
Seguir llegint
Un grupo de estudiantes de primaria atiende durante una sesión informativa sobre la COVID-19 en el patio de una escuela en India.

05/05/2021

Coses sobre l'Índia per aprendre a l'aula

Potser coneixem poques coses sobre les persones que hi viuen, els seus drets i els seus avenços en desenvolupament sostenible. T'animes a descobrir l'Índia més enllà dels titulars dels diaris i les fotos turístiques?
Seguir llegint
Educació en Drets d’Infància

30/04/2021

Educació en Drets d’Infància

Cada dos anys, UNICEF atorga un reconeixement com a Centres Referents en Educació en Drets d’Infància i Ciutadania Global a aquells centres educatius que presenten la seva candidatura. 
Seguir llegint
Un niño sonríe mientras escucha un transistor

29/04/2021

La veu dels centres referents

Escolta les veus d'alguns centres educatius que ja han iniciat una línia de treball d'educació en drets d'infància i ciutadania global. Tenen molt que explicar-nos!
Seguir llegint
Dorsales de la carrera de gotas de UNICEF decorados con dibujos sobre una mesa

21/04/2021

Curses de gotes: Dorsals amb molta personalitat

En moltes curses de gotes, cada participant personalitza el seu dorsal convertint-lo en una peça única. Art, esport i solidaritat s'uneixen pel dret a l'aigua.
Seguir llegint
Cuadro con los conceptos: interés superior, clima escolar, visión global, colaboración, responsabilidades, proactividad, conocimiento y participación.

21/04/2021

Claus del dia a dia per a la protecció de la infància en els centres educatius

Quin paper tenen les escoles, col·legis i instituts en la prevenció de la violència? Et presentem algunes claus d'acció.
Seguir llegint
 

Participa al blog

Cada setmana passen coses noves en els centres enredats i aquest és el lloc per compartir les vostres experiències. També trobaràs aquí informació d'última hora sobre novetats relacionades amb l'Educació per al Desenvolupament. Contribueix amb les notícies de les activitats que desenvolupi el teu centre! (Recorda iniciar sessió per poder publicar el teu notícia).

Comparteix