UNICEF Educació

El programa educatiu d'UNICEF dirigit
a centres d'ensenyament

Descobreix-lo

Educació en drets

Els drets de la infància poden ser la guia que organitzi la vida escolar, que ajudi a resoldre els conflictes quotidians del centre i que connecti l’aula amb el món.

Biblioteca de recursos

Activitats educatives sobre drets d'infància, desenvolupament sostenible, solidaritat i ciutadania global.

Xarxa de centres

La xarxa de centres educatius d'UNICEF és un reflex de l'esforç que desenvolupen col·legis, escoles i instituts en el seu compromís amb els drets de la infància i la ciutadania global.

Activitats del curs 2019/2020

Aquest curs tenim una nova oportunitat de fer alguna cosa gran a classe. No te les perdis, comptem amb tu!

 

Gotes per al Níger

La mobilització d'alumnes i professors a través de les carreres de gotes aconsegueixen canvis reals en les vides dels nens, nenes i adolescents nigerians, a donar suport al treball de protecció dels drets de la infància d'UNICEF al Níger.

Posa la teva GOTA

 

 

Educació en drets d'infància: convocatòria de reconeixements

El 30 de maig s'obre el formulari on-line per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria 2019 de reconeixements a centres referents en educació i drets i ciutadania global. El teu centre educatiu té un projecte educatiu en drets i voleu participar ?: Consulteu les bases per poder anar preparant la vostra sol·licitud.

CONSULTA LES BASES

 

 

 

Guia d'activitats i recursos per al curs 2018-2019

A la guia per a docents "A l'escola, fora de perill", oferim idees i eines per poder abordar a l'aula temes relacionats amb la pau, la no-violència i el bon tracte des d'una perspectiva de participació infantil i juvenil i de drets d'infància .

DESCARREGA LA GUIA

 

Biblioteca: publicacions i recursos educatius

Últimes notícies al blog