Uneix-te a la lliçó més gran de món en directe: 16 de juny

Dimarts vinent, a les 17h. se celebrarà la primera classe en línia de la "Lliçó més gran del món". La cita serà a YouTube i tots els estudiants i docents amb interès en els ODS estan convidats.
Únete a la lección más grande del mundo en directo: 16 de junio

 

La classe, de 30 minuts  aplegarà experts de l'ONU i joves influents per parlar dels Objectius de Desenvolupament Sostenible des de tres perspectives: l'educació, la salut i el futur de l'activisme infantil i juvenil:

  •  Els mesos de confinament han canviat el què els estudiants pensen sobre l'educació?
  •  Podem treballar plegats per reimaginar una educació per a tothom i en qualsevol lloc?
  •  La pandèmia de la COVID-19 ha fet reflexionar molts joves sobre la seva responsabilitat individual. Quin és l'impacte de les nostres accions i com podem evitar que una cosa així torni a passar?

El debat se centrarà en el poder de la nostra interconnexió i sobre el potencial que té la nostra capacitat de treballar junts en temps de crisi per aconseguir un impacte positiu sense precedents. L'esdeveniment vol emfatitzar la necessitat que els que prenen les decisions escoltin als joves i treballin al seu costat reimaginar com serà el món demà i per garantir una millor reconstrucció després de la crisi.

La classe serà en anglès amb subtítols disponibles i s'estrenarà al canal de YouTube d'UNICEF

 

WLL
Educar sobre el desenvolupament sostenible

Al setembre de 2015, 193 Estats membres de l'ONU van adoptar l'Agenda 2030, inclosos els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). L'Agenda 2030 busca un compromís global per acabar amb la pobresa extrema i la fam, combatre la desigualtat i la injustícia i corregir el canvi climàtic.

Des de 2015, la lliçó més gran del món s'ha compromès a presentar a estudiant d'arreu del món els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Des d'aleshores, desenvolupa diferents continguts educatius per donar a conèixer millor els ODS a les aules. L'any 2019, la lliçó més gran del món va arribar a 17 milions d'estudiants a més de 130 països.

Descubre más

 

Todo va a salir bien

#educaCOVID19

La COVID-19 està tenint un impacte molt important en el dret a l'educació de milions d'estudiants, en els docents i centres educatius i les famílies. Calen solucions innovadores, recursos i temps, però també paciència i bona voluntat. Junts podem superar aquest sotrac educatiu i convertir-lo en una oportunitat d'aprenentatge. Fem que tot vagi bé!

Descobreix més