Per tots els meus companys!: Guia per celebrar el dia de la infància

Guia per desenvolupar l'activitat "Per tots els meus companys!"

 

 

Aquest 20 de novembre el Dia de la Infància coincideix amb la celebració del 30 aniversari de la Convenció sobre els Drets de l'Infant. Una oportunitat única per celebrar el dia de res impulsant aquests drets! Com? A cada aula hi ha autèntics experts en aconseguir que les coses surtin bé. Només necessiten un objectiu, un bon pla i algú que d'ales al seu potencial. Entre tots podem elaborar un pla que faci d'aquesta celebració una mica memorable. Canviem les regles de joc! T'uneixes?

Aquesta activitat té com a meta que els estudiants defineixin un objectiu i desenvolupin un projecte per aconseguir-ho, reforçant les seves competències de participació, treball en equip i planificació. En funció de la seva edat, podran desenvolupar habilitats i adquirir eines i coneixements que els serviran per a tota la vida.

 

Descarrega el PDF

 

 

Conceptes clau: participació infantil, drets de la infància, convivència, resolució de conflictes, desenvolupament de competències, autonomia personal, responsabilitat, ciutadania, esperit crític, democràcia, innovació.

Dirigit a: docents d'Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, equips directius de centres educatius, tècnics municipals d'infància, famílies.

Disponible en PDF a: CAT | CAS

Edita: UNICEF Comitè Espanyol

 

 

Coneix els nostres materials sobre participació infantil i adolescent

Per mi i per tots els meus companys!

Entre tots podem desenvolupar un pla per a celebrar un Dia de la infància inoblidable.
20 de novembre: Canviem les regles de joc!
Participa
 

Participación infantil y adolescente

Ideas para que la participación en el aula y el centro educativo contribuya a desarrollar el máximo potencial de cada estudiante.

Descúbrelas