Per tots els meus companys!: Guia per celebrar el dia de la infància

Guia per desenvolupar l'activitat "Per tots els meus companys!

 

 

Este 20 de novembre, el Dia de la Infància coincidix amb la celebració del 30é aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant. Una oportunitat única per a celebrar el dia de manera especial impulsant estos drets! Com? A cada aula hi ha autèntics experts a aconseguir que les coses isquen bé. Només necessiten un objectiu, un bon pla i algú que done ales al seu potencial. Entre tots podem elaborar un pla que convertisca esta celebració en un fet memorable. Canviem les regles del joc! T’hi unixes?

Esta activitat té com a objectiu que els estudiants definisquen un objectiu i elaboren un projecte per tal d’assolir-lo, reforçant les seues competències de participació, treball en equip i planificació. Segons l’edat, podran cultivar habilitats i adquirir eines i coneixements que els serviran per a tota la vida.

 

Descarrega el PDF

 

 

Conceptes clau: participació infantil, drets de la infància, convivència, resolució de conflictes, desenvolupament de competències, autonomia personal, responsabilitat, ciutadania, esperit crític, democràcia, innovació.

Dirigit a: docents d'Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, equips directius de centres educatius, tècnics municipals d'infància, famílies.

Disponible en PDF a:  VAL | CAS

Edita: UNICEF Comitè Espanyol

 

 

Coneix els nostres materials sobre participació infantil i adolescent

Per tots els meus companys

Entre tots podem desenvolupar un pla per a celebrar un Dia de la infància inoblidable.
20 de novembre: Canviem les regles de joc!
Participa
 

Participació infantil i adolescent

Idees perquè la participació a l'aula i el centre educatiu contribuïsca a desenvolupar el màxim potencial de cada estudiant.

Descobreix