Per tots els meus companys!: Guia per celebrar el dia de la infància

Guia per desenvolupar l'activitat "Per tots els meus companys!

 

 

Este 20 de novembre, el Dia de la Infància coincidix amb la celebració del 30é aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant. Una oportunitat única per a celebrar el dia de manera especial impulsant estos drets! Com? A cada aula hi ha autèntics experts a aconseguir que les coses isquen bé. Només necessiten un objectiu, un bon pla i algú que done ales al seu potencial. Entre tots podem elaborar un pla que convertisca esta celebració en un fet memorable. Canviem les regles del joc! T’hi unixes?

Esta activitat té com a objectiu que els estudiants definisquen un objectiu i elaboren un projecte per tal d’assolir-lo, reforçant les seues competències de participació, treball en equip i planificació. Segons l’edat, podran cultivar habilitats i adquirir eines i coneixements que els serviran per a tota la vida.

 

Descarrega el PDF

 

 

Conceptes clau: participació infantil, drets de la infància, convivència, resolució de conflictes, desenvolupament de competències, autonomia personal, responsabilitat, ciutadania, esperit crític, democràcia, innovació.

Dirigit a: docents d'Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, equips directius de centres educatius, tècnics municipals d'infància, famílies.

Disponible en PDF a:  VAL | CAS

Edita: UNICEF Comitè Espanyol

 

 

Coneix els nostres materials sobre participació infantil i adolescent

Guia del curs 2019/20: Educa donant ales - Participació infantil i adolescent en el centre educatiu ia l'aula

Guia del curs 2019/20: Educa donant ales

Aquest quadern oferix idees perquè la participació a l’aula i al centre educatiu contribuïsca a desplegar el màxim pote…

Glossari sobre participació infantil i ciutadania

Glossari sobre participació infantil i ciutadania

Paraules que usem per a parlar de participació, democràcia i ciutadania i que ens ajuden a entendre millor què és el dr…

 

Participació infantil i adolescent

Idees perquè la participació a l'aula i el centre educatiu contribuïsca a desenvolupar el màxim potencial de cada estudiant.

Descobreix