© UNICEF/UNI182574/Pirozzi
© UNICEF/UNI182574/Pirozzi
© UNICEF/UNI182574/Pirozzi

Centres Referents en Educació en Drets d'Infància 

Convocatòria 2022-2023

 

Què són aquests reconeixements?

Cada vegada hi ha més centres educatius compromesos amb els drets de la infància i la ciutadania global: per a ells, els drets es viuen en cada decisió, en cada programa i en cada classe i són una inspiració per a tota la comunitat educativa.

Per això hem decidit reconèixer la tasca d'aquests centres i de les persones que fan possible el seu dia a dia creant una distinció que els identifique com el que són: un referent en la implementació dels drets de la infància en la vida escolar.

 

Fase actual: Presentació de candidatures

El procés de presentació de candidatures i documentació va acabar el divendres 30 de juny de 2023. Des d’aquest moment i fins el mes d’octubre, la Comissió d’avaluació durà a terme les valoracions de les candidatures. Aquesta comissió està integrada per personal de l’organització i altres actors rellevants de l’àmbit educatiu..

La resolució de la convocatòria es donarà a conèixer a partir del 15 d’octubre de 2023. El llistat de centres educatius que reben el reconeixement per les seves activitats del curs 2022-2023 estarà disponible en aquesta mateixa pàgina.

A les bases de la convocatòria 2022-2023 pots trobar més informació sobre el procediment i els seus terminis.

Bases 2022/23 (PDF)

Coneix els centres referents

Actualment són 185 els centres educatius reconeguts per UNICEF com a referents en educació en drets d'infància.

AccedeIX al lListaT

Descobreix exemples de bones pràctiques a centres referents

Vols que el teu centre siga una escola en drets?

El reconeixement és només un pas dins un procés que comença quan un centre inicia un projecte d'educació en drets i que continua més enllà de la concessió, en un procés de millora permanent.

Infórma't