© iStock.com/Ekaterina Morozova
 
© iStock.com/Ekaterina Morozova
 
© iStock.com/Ekaterina Morozova

Centres Referents en Educació en Drets d'Infància i Ciutadania Global

Convocatòria 2021-2022

 

Fase actual: Revisió de candidatures

La presentació de candidatures per a la convocatòria actual (2021-2022) va finalitzar el 30 de juny. Actualment ja no és possible registrar-se a aquesta convocatòria.

Un cop s'hagi realitzat la decisió dels reconeixements 2021-2022 (a l'octubre) es publicaran les bases de la convocatòria següent i s'obrirà el termini de registre i presentació de documentació dels centres educatius interessats.

Si el teu centre educatiu està interessat a presentar-se a la propera convocatòria podràs trobar informació a partir d'octubre en aquesta mateixa web, a les nostres xarxes socials ia través del nostre butlletí informatiu.

 

 

Què són aquests reconeixements?

Cada cop hi ha més centres educatius compromesos amb els drets de la infància i la ciutadania global: per a ells, els drets es viuen en cada decisió, en cada programa i en cada classe i són una inspiració per a tota la comunitat educativa.

Per això hem decidit reconèixer la tasca d'aquests centres i de les persones que fan possible el seu dia a dia creant una distinció que els identifiqui com el que són: un referent en la implementació dels drets de la infància en la vida escolar.

BASES 2021/22 (PDF-VAL) BASES 2021/22 (PDF-CAS)

Descobreix exemples de bones pràctiques a centres referents

Vols que el teu centre sigui una escola en drets?

El reconeixement és només un pas dins un procés que comença quan un centre inicia un projecte d'educació en drets i que continua més enllà de la concessió, en un procés de millora permanent.

Infórma't