Centres Referents en Educació en Drets d'Infància i Ciutadania Global


Què són aquests 

reconeixements?

Cada cop hi ha més centres educatius compromesos amb els drets de la infància i la ciutadania global: per a ells, els drets es viuen en cada decisió, en cada programa i en cada classe i són una inspiració per a tota la comunitat educativa. 

Per això hem decidit reconèixer la tasca d'aquests centres i de les persones que fan possible el seu dia a dia creant una distinció que els identifiqui com el que són: un referent en la implementació dels drets de la infància en la vida escolar.

Bases (PDF - VAL)

Bases (PDF -CAS)

Novetats en la convocatòria 2021

Des d'aquest curs, les convocatòries de reconeixements a centres referents seran bianuals, fet que suposa alguns canvis en el procediment. Consulta les bases per a informació detallada sobre la presentació de candidatures.

CONVOCATÒRIA 

La convocatòia passa a ser oberta i permanent, així hi ha més temps durant el què els candidats poden presentar la seva documentació.

 

CALENDARI 

L'actual convocatòria s'obrirà l'1 de febrer de 2021 i es tancarà el 30 de juny de 2022. La resolució es donarà a conèixer l'octubre de 2022.

CONTACTE

Per iniciar el procés, els centres educatius interessats han d'enviar un correu electrònic amb la sol·licitud de participació i on adjuntaran una carta del claustre i l'aval del consell escolar del centre.

 

Descobreix els centres referents

Actualment són 109 els centres educatius reconeguts per UNICEF com referents en Educació en Drets d'Infància i Ciutadania Global.

 

ACCEDEIX AL LLISTAT

Aquí pots conèixer les notçicies que arriben dels centres referents

Vols que el teu centre sigui una escola en drets?

El reconeixement és només un pas dins un procés que comença quan un centre inicia un projecte d'educació en drets i que continua més enllà de la concessió, en un procés de millora permanent. 

 

InfORMA'T