I Circuit Divina Pastora a favor de l’educació dels infants

 

Palma, Sevilla, Oviedo i Madrid portaran a terme el I Circuit Divina Pastora. Es tracta de curses populars de 10 quilòmetres que recorreran llocs emblemàtics de les ciutats, que es portaran a terme a favor d’UNICEF.

Organitzat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i patrocinat per Divina Pastora, aquesta nova iniciativa en l’esport contribuirà a l’educació de la infància en Àfricaa través del programa Schools for Africa, que porta a terme UNICEF al costat de la Fundació Nelson Mandela.

Les inscripcions a les quatre curses del circuit poden realitzar-se a través de la  pàgina web del circuit i en la planta d’esports dels centres d’El Corte Inglés de les quatre seus.

Educació de qualitat en cada cursa

A través de la participació en aquestes curses, els participants estaran col·laborant amb l’educació de qualitat, ja que una part de l’import de cada inscripció es destina íntegrament a la iniciativa Schools for Africa.

Els més petits també podran participar en les curses no competitives a favor d’UNICEF, així com fer una aportació voluntària d’1 euro en recollir el seu dorsal.

27 de març a palma de mallorca i 10 d'abril a sevilla 

El Circuit arrenca el proper diumenge,27 de març,Palma, recorrent les principals vies de la capital balear.

El 10 d’abril es portarà a terme la cursa aSevilla. Les properes curses tindran lloc el 16 d’octubre a Oviedo i 30 d’octubre a Madrid. 

Schools for Africa

El propòsit d’aquesta iniciativa és proporcionar una educació de qualitat a infants que pateixen condicions de pobresa extrema en 11 països africans: Angola, Etiòpia, Madagascar, Malawi, Moçambic, Rwanda, Zimbabwe, Sud-àfrica, Burkina Faso, Mali i Níger.

UNICEF treballa amb els governs i aliats locals i nacionals en aquesta iniciativa conjunta de la Fundació Nelson Mandela.