Per estar sans, ens rentem bé les mans

Activitat per a Educació Infantil basada en el poema "Mans a l'aigua"
Activitat per a Educació Infantil basada en el poema "Mans a l'aigua"

 

El Dia de Rentat de Mans (15 d'octubre) ens recorda la importància de rentar-nos les mans per prevenir malalties, però com cal fer-ho?

Aquesta activitat utilitza un divertit poema sobre el rentat de mans com a recurs per aconseguir diversos objectius educatius relacionats amb l'educació per a la salut, enfortint a el mateix temps el dret a la participació de la infància i contribuint a l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

Aquest poema, que podem transformar en cançó, dóna als més petits algunes claus per poder fer-ho bé. Per estar sempre sans, ens rentem bé les mans!

Descarrega el PDF amb la guia d'activitat i el poema:

 

Descarrega (PDF)

 


Conceptes clau: higiene, aigua, sanejament, rentat de mans, salut, educació.

Dirigit a: famílies, educadors, orientadors familiars, treballadors socials, educadors socials.

Disponible en PDF a: CAT | CAS 

Data de publicació: setembre de 2020

Edita: UNICEF Espanya

 

Gotas UNICEF

Gotes per la higiene

Podem adaptar aquesta activitat perquè formi part de la campanya del nostre centre educatiu a favor de #GotesUNICEF. La sensibilització sobre la importància de l'aigua, la higiene i el sanejament és un element molt important per aconseguir complir l'objectiu nº 6 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Descobreix més

Activitats i recursos relacionats

 

Educar en salut

Aquest nou curs pot ser una oportunitat per reflexionar i millorar algunes coses que passàvem per alt en el nostre dia a dia. Si vols conèixer més idea i propostes sobre salut, educació i COVID-19, pots trobar-les a la nostra guia de materials i activitats "Educar en salut".

Descobreix més


Posa la teva gota!

Entre tots, gota a gota, podem fer que l'aigua, la higiene i el sanejament siguin una realitat en totes les escoles del món. Cap aportació és massa petita. Cada gota compta!