Es busca: Coronavirus

Aquest cartell, disponible també en versió per pintar, ens ajudarà a difondre missatges d'higiene i prevenció davant de la COVID-19
Es busca: Coronavirus - Cartell per a l'aula

 

Com si d'un malfactor del salvatge Oest es tractés, el coronavirus SARS-CoV-2 és el protagonista d'aquest cartell, que pot donar suport als nostres esforços per difondre missatges d'higiene i prevenció en el centre educatiu. El PDF de descàrrega inclou una versió per pintar perquè cada grup pugui personalitzar el seu cartell.

Aquest cartell, a més a més, serveix de suport a dues activitats que proposem sobre el rentat de mans i la higiene: Per estar sans, ens rentem bé les mans, que a través d'un divertit poema ajuda els més petits a desenvolupar una correcta tècnica de rentat de mans i Dissenya una campanya de salut pública que presenta a l'alumnat de nivells superiors els patògens més buscats, animant-los a posar la seva creativitat al servei de la prevenció de malalties.

 

Descarrega 

 


Conceptes clau: higiene, aigua, sanejament, rentat de mans, salut, educació, COVID-19, prevenció de malalties, salut pública, comunicació social.

Dirigit a: centres educatius, docents d'Educació Infantil, Primària i Secundària, equips directius, famílies, educadors, orientadors familiars, treballadors socials, educadors socials.

Disponible en PDF en:  CAT | CAS 

Data de publicació: setembre de 2020

Edita: UNICEF Espanya

 

Activitats i recursos relacionats

Dissenya una campanya de salut pública

Dissenya una campanya de salut pública

Actividad que nos permite investigar sobre cuestiones de salud y poner en marcha nuestra creatividad para informar y pr…

Es busca: Patògens

Es busca: Patògens

Col·lecció de fitxes per conèixer els patògens que més amenacen la salut de la infància a tot el món i com evitar

Per estar sans, ens rentem bé les mans

Per estar sans, ens rentem bé les mans

Actividad para Educación Infantil basada en el poema "Manos al agua"

Educació en salut: quadern d'activitats i recursos

Educació en salut: quadern d'activitats i recursos

Propostes per promoure hàbits saludables des de l’escola i garantir el dret a la salut de tota la comunitat educativa

 

Educar en salut

Aquest nou curs pot ser una oportunitat per reflexionar i millorar algunes coses que passàvem per alt en el nostre dia a dia. Si vols conèixer més idea i propostes sobre salut, educació i COVID-19, pots trobar-les a la nostra guia de materials i activitats "Educar en salut".

Descobreix més