Crida i cerca: Coronavirus

Este cartell, disponible també en versió per pintar, ens ajudarà a difondre missatges d'higiene i prevenció davant de la COVID-19
Crida i cerca: Coronavirus - Cartell per a l'aula

 

Com si d'un malfactor de l'salvatge Oest es tractés, el coronavirus SARS-CoV-2 és el protagonista d'aquest cartell, que pot donar suport els nostres esforços per difondre missatges d'higiene i prevenció en el centre educatiu. El PDF de descàrrega inclou a més una versió per pintar i que cada grup pugui personalitzar el seu cartell.

Este cartell, a més, serveix de suport a dues activitats que proposem sobre el rentat de mans i la higiene: Per estar sans, ens rentem bé les mans, que a través d'un divertit poema ajuda als més petits a desenvolupar una correcta tècnica de rentat de mans i Dissenya una campanya de salut pública que presenta a l'alumnat de nivells superiors dels patògens més buscats, animant-los a posar la seva creativitat a l'servei de la prevenció de malalties.

 

Descarrega 


Conceptes clau: higiene, aigua, sanejament, rentat de mans, salut, educació, COVID-19, prevenció de malalties, salut pública, comunicació social.

Dirigit a: centres educatius, docents d'Educació Infantil, Primària i Secundària, equips directius, famílies, educadors, orientadors familiars, treballadors socials, educadors socials.

Disponible en PDF en:  VAL | CAS 

Data de publicació: setembre de 2020

Edita: UNICEF Espanya

Activitats i recursos relacionats

Dissenya una campanya de salut pública

Dissenya una campanya de salut pública

Activitat que ens permet investigar sobre qüestions de salut i posar en marxa la nostra creativitat per informar i prot…

Si volem estar sans, tothom a llavar-se les mans!

Si volem estar sans, tothom a llavar-se les mans!

Actividad para Educación Infantil basada en el poema "Manos al agua"

Educació en salut: quadern d'activitats i recursos

Educació en salut: quadern d'activitats i recursos

Propostes per a promoure hàbits saludables des de l’escola i garantir el dret a la salut de tota la comunitat educativa

 

Educar en salut

Aquest nou curs pot ser una oportunitat per reflexionar i millorar algunes coses que passàvem per alt en el nostre dia a dia. Si vols conèixer més idea i propostes sobre salut, educació i COVID-19, pots trobar-les a la nostra guia de materials i activitats "Educar en salut".

descobreix més