Educació en salut: quadern d'activitats i recursos

Propostes per a promoure hàbits saludables des de l’escola i garantir el dret a la salut de tota la comunitat educativa
Educació en salut: quadern d'activitats i recursos

 

L’educació és clau per a aconseguir el dret a la salut de tota la infància, tant als països més pobres com als més rics. Sense el coneixement necessari per a protegir la salut, les persones estem indefenses enfront dels riscos que ens envolten, sense importar edat, riquesa ni condició.


En esta guia presentem algunes de les propostes que treballarem enguany per a poder enfortir el dret a la salut des de l’escola i per a contribuir des de l’aula a un món en què l’accés a la salut, a la higiene, al desenvolupament i a un medi ambient saludable siga una realitat per a tots. Al llarg del curs es veuran ampliades a la web. No te les perdes!

descarrega el PDF

 


Conceptes clau: drets de la infància, dret a l'educació, dret a la salut, educació per a la salut, hàbits saludables, COVID-19, centres educatius

Dirigit a: docents d'Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, equips directius de centres educatius, tècnics municipals d'infància, famílies.

Disponible en PDF a: VAL | CAS

Data de publicació: setembre de 2020

Edita: UNICEF España

Todo va a salir bien

#educaCOVID19

La COVID-19 està tenint un impacte molt important en dret a l'educació de milions d'estudiants, en els docents i centres educatius ia les famílies. Calen solucions innovadores, recursos i temps, però també paciència i bona voluntat. Junts podem superar aquest sotrac educatiu i convertir-lo en una oportunitat d'aprenentatge. Fem que tot surti bé!

Descobreix més

 

Educar en salut

Aquest nou curs pot ser una oportunitat per reflexionar i millorar algunes coses que passàvem per alt en el nostre dia a dia. Si vols conèixer més idea i propostes sobre salut, educació i COVID-19, pots trobar-les a la nostra guia de materials i activitats "Educar en salut".

descobreix més