Dissenya una campanya de salut pública

Activitat que ens permet investigar sobre qüestions de salut i posar en marxa la nostra creativitat per informar i protegir altres persones

 

DISSENYA UNA CAMPANYA EDUCATIVA DE SALUT PÚBLICA

Una part important de la promoció de la salut és donar a conèixer a la ciutadania informació i recomanacions sobre malalties i hàbits saludables. Per a això, els governs i les institucions posen en marxa campanyes de comunicació que tenen com a objectiu que la població sàpiga com portar una vida saludable, com protegir-se davant malalties o com actuar davant d'una emergència mèdica.

A través d'aquesta activitat podrem aprendre com funcionen les campanyes de salut pública i per què són eficaços.

Per a l'activitat poden utilitzar com a recursos addicionals:

 

DESCÀRREGA L'ACTIVITAT


Conceptes clau: higiene, salut, hàbits saludables, educació, COVID-19, prevenció de malalties, salut pública, comunicació social.

Dirigit a: centres educatius, docents d'Educació Primària i Secundària, famílies, educadors.

Disponible a: CAT | CAS

Data de publicació: setembre de 2020

Edita: UNICEF

 

Gotas UNICEF

Gotes per la higiene

Podem adaptar aquesta activitat perquè formi part de la campanya del nostre centre educatiu a favor de #GotesUNICEF. La sensibilització sobre la importància de l'aigua, la higiene i el sanejament és un element molt important per aconseguir complir l'objectiu nº 6 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Descobreix més

Activitats i recursos relacionats

 

Educar en salut

Aquest nou curs pot ser una oportunitat per reflexionar i millorar algunes coses que passàvem per alt en el nostre dia a dia. Si vols conèixer més idea i propostes sobre salut, educació i COVID-19, pots trobar-les a la nostra guia de materials i activitats "Educar en salut".

Descobreix més


Posa la teva gota!

Entre tots, gota a gota, podem fer que l'aigua, la higiene i el sanejament siguin una realitat en totes les escoles del món. Cap aportació és massa petita. Cada gota compta!