Centres referents en Educació en Drets d'Infància i Ciutadania Global


Coneix els centres referents

Actualment hi ha 109 centres educatius reconeguts per UNICEF com a referents en educació en drets d'infància i ciutadania global. A aquests s'hi aniran afegint com a candidats aquells que accedeixin a la convocatòria de reconeixements.

Llistat de centres referents

Aquí pots conèixer les notçicies que arriben dels centres referents

Novetats en la convocatòria 2021

Des d'aquest curs, les convocatòries de reconeixements a centres referents seran bianuals, fet que suposa alguns canvis en el procediment. Consulta les bases per a informació detallada sobre la presentació de candidatures.

CONVOCATÒRIA 

La convocatòia passa a ser oberta i permanent, així hi ha més temps durant el què els candidats poden presentar la seva documentació.

 

CALENDARI 

L'actual convocatòria s'obrirà l'1 de febrer de 2021 i es tancarà el 30 de juny de 2022. La resolució es donarà a conèixer l'octubre de 2022.

CONTACTE

Per iniciar el procés, els centres educatius interessats han d'enviar un correu electrònic amb la sol·licitud de participació i on adjuntaran una carta del claustre i l'aval del consell escolar del centre.

Vols que el teu centre sigui una escola en drets?

El reconeixement és només un pas dins un procés que comença quan un centre inicia un projecte d'educació en drets i que continua més enllà de la concessió, en un procés de millora permanent. 

 

InfORMA'T