Actualitza les teues dades

Actualiza tus datos

Si ja fa temps que et vas registrar en la nostra web, és convenient que actualitzes les teues dades. Així podrem continuar informant-te de les novetats. Per a fer-ho només cal que entres en www.enredate.org i que comences la sessió amb el nom d’usuari i la contrasenya corresponent. A continuació apareix l’enllaç "Actualització de dades", en què pots canviar opcions i preferències. Així podrem posar-nos en contacte amb tu més fàcilment, informar-te de les novetats que t’interessen més i, fins i tot, enviar-te les activitats del programa en l’idioma que tries. El procés és el mateix per a fer modificacions en les dades dels centres enredats. Resumim el procés en imatges:

 1. L’enllaç per a començar la sessió és a la part dreta del menú superior de la web:

   

  Iniciar sesión
 2. Una vegada començada la sessió, apareix l’enllaç "Actualització de dades"

   

  Actualizar datos
 3. Este enllaç porta al formulari de centres o al d’educadors, segons si el registre es va fer en nom teu com a educador o es va fer en nom d’un centre educatiu.

 

 

 

Participa al blog

Cada setmana passen coses noves en els centres enredats i aquest és el lloc per compartir les vostres experiències. També trobaràs aquí informació d'última hora sobre novetats relacionades amb l'Educació per al Desenvolupament. Contribueix amb les notícies de les activitats que desenvolupi el teu centre! (Recorda iniciar sessió per poder publicar el teu notícia).

Comparteix