Concurs de dibuix sobre l'educació a Àfrica

Com t'agradaria que anessin els col·legis per als nens a Àfrica? Sota aquest lema, IKEA ha convocat a tots els nens a participar amb els seus millors dibuixos en el concurs Escoles per a Àfrica, que acaba el 30 de desembre. L'objectiu és sensibilitzar i involucrar a les famílies en la necessitat de millorar l'educació en aquest continent.

El concurs s'emmarca dins de la campanya Peluixos per a l'Educació, llançada per setè any consecutiu perUNICEF, Save the Children i la Fundació IKEA. Per cada peluix adquirit fins al 5 de gener en les tendes IKEA, l'empresa sueca dona 1€ a UNICEF i Save the Children per aprojectes d'educació infantil a Àfrica, Àsia i Europa.
 
L'educació contribueix a millorar les condicions de vida i eradicar el cercle de pobresa que sofreix la infància al món en desenvolupament. En aquest sentit, l'acció d'UNICEF se centra en l'escolarització de la infància més vulnerable: nens orfes, desplaçats per desastres naturals o conflictes armats, nens d'àrees rurals o remotes, així com els afectats per la pobresa extrema.
 

COm participar

El requisit per participar en el concurs és que els pares o tutors del nen siguin membres de IKEA FAMILY, el club de fidelització de la tenda per a clients. Per presentar-se, simplement cal descarregar-se de la pàgina web deIKEA un formulari i la plantilla sobre la qual els nens hauran de realitzar els seus dibuixos, que dipositaran després en una de les urnes instal·lades en els establiments IKEA. Els premis del concurs es distribuiran segons els criteris de creativitat i originalitat per a les diferents franges d'edat dels concursants (categories de 2 a 5 anys, de 5 a 8 anys i de 8 a 10 anys). Els guardons van des d'un lot de productes de papereria, fins a assessorament personalitzat als pares o representants legals per decorar i moblar l'habitació del nen.