Bloc

Cada setmana passen coses noves en els centres enredats i aquest és el lloc per compartir les vostres experiències. També trobaràs aquí informació d'última hora sobre novetats relacionades amb l'Educació per al Desenvolupament.

De

De

Per

Per
Una niña ve reflejada su cara en una pantalla mientras mira un video

26/03/2021

La Convenció sobre els Drets de l'Infant s'adapta a un món tecnològic

Els drets de la infància també s'apliquen en l'entorn digital però, perquè no hi hagi cap dubte, el Comitè de Drets de l'Infant acaba de publicar una observació al respecte
Seguir llegint
Gota a gota: 75 anys portant aigua a la infància

25/03/2021

Gota a gota: 75 anys portant aigua a la infància

En aquest Dia Mundial de l'Aigua recordem els èxits aconseguits en les darreres dècades i els reptes que se'ns presenten i, sobretot, donem les gràcies a totes les persones que ho fan possible en posar les seves gotes. Cada gota compta!
Seguir llegint
Els drets de la infància en l'era digital

25/03/2021

Els drets de la infància en l'era digital

Quan es van proclamar els drets de la infància l'any 1989, Internet encara no formava part de la nostra vida quotidiana, però això no significa que els drets de la infància no afectin el món digital
Seguir llegint
El agua, un tesoro: Exposición para centros educativos

05/03/2021

L'aigua, un tresor: exposició per a centres educatius

Una exposició de 10 panells disponible perquè els centres educatius tractin temes relacionats amb l’aigua, el desenvolupament sostenible i els drets de la infància
Seguir llegint
Gotes - cursa solidaria

04/03/2021

Organitza la teva cursa Gotes

Posa la teva gota: Aquest curs volem donar accés a aigua, higiene i sanejament a cada vegada més infants. Cada gota compta!
Seguir llegint
Centros Referentes en Educación en Derechos de Infancia y Ciudadanía Global

26/02/2021

Nova convocatòria de centres referents. Participa-hi!

S'obre la 4a convocatòria de reconeixements a Centres Referents en Educació en Drets d'Infància i Ciutadania Global. Els centres interessats a obtenir, renovar o millorar el seu reconeixement poden presentar la seva candidatura.
Seguir llegint
Día Mundial de Tolerancia Cero con la Mutilación Genital Femenina

10/02/2021

Dia mundial de tolerància zero amb la mutilació genital femenina

Aquest dia és clau per conscienciar i mobilitzar la societat sobre la importància que l'educació i el treball comunitari tenen per protegir les nenes d'aquesta pràctica danyosa.
Seguir llegint
Una Internet segura per als drets de la infància

05/02/2021

Una Internet segura per als drets de la infància

En el dia de la internet segura, què podem fer per contribuir a una navegació equilibrada, segura i saludable?
Seguir llegint
Diàlegs per Reimaginar l'educació: Catalunya

15/12/2020

Diàlegs per Reimaginar l'educació: Catalunya

El Conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló Valls, ha conversat amb UNICEF en el marc de la iniciativa Reimaginar l'Educació i ha compartit els principals aprenentatges d'aquest primer trimestre del curs, a punt de finalitzar, i altres temes que se li han plantejat.
Seguir llegint
 

Participa al blog

Cada setmana passen coses noves en els centres enredats i aquest és el lloc per compartir les vostres experiències. També trobaràs aquí informació d'última hora sobre novetats relacionades amb l'Educació per al Desenvolupament. Contribueix amb les notícies de les activitats que desenvolupi el teu centre! (Recorda iniciar sessió per poder publicar el teu notícia).

Comparteix