David Bisbal, Amic d'UNICEF Espanya

El cantant ha conegut el treball d'UNICEF Veneçuela, on va visitar la Fundació Musical Simón Bolívar, creada pel mestre Abreu, i va mantenir una trobada amb aliats compromesos amb la Iniciativa Comunitària de Prevenció de Violència i Desenvolupament Adolescent, recolzada per l'organització.

La Fundació Musical Simón Bolívar, Ambaixadora d'UNICEF a Veneçuela, va donar la benvinguda a Bisbal a la seua seu, on el cantant va compartir unes hores amb institucions públiques, organitzacions socials, infants i adolescents que formen part de la iniciativa de Prevenció de Violència i Desenvolupament Adolescent.

David Bisbal va conèixer algunes de les accions que UNICEF i els seus aliats duen a terme per promoure el dret al bon tracte cap a la infància i el desenvolupament adolescent en barris urbans amb alts graus d'exclusió, a través de l'esport, l'educació, l'art, oci i esbarjo i la formació per a l'ocupació.

Missing file.
“Em sembla imprescindible que es treballe per ajudar als adolescents a superar situacions retadores i aconseguir el millor de si mateixos”, va expressar el cantant.

En paraules del Representant d'UNICEF a Veneçuela, José Paulo d'Araújo: “Moltes vegades els adolescents d'àrees urbanes excloses s'enfronten en tots els països del món a problemes circumstancials que limiten les seues oportunitats de desenvolupament i superació i els atrapen en el cercle de la violència. Crear condicions que contribuïsquen a garantir el seu dret a desenvolupar-se en un entorn lliure de violència és responsabilitat de tots i és el fonament del treball d'UNICEF”.

UNICEF acompaña los esfuerzos nacionales para prevenir y eliminar todas las formas de violencia contra los niños, niñas y adolescentes, construyendo entornos de protección en la familia, la escuela y la comunidad.

UNICEF acompanya els esforços nacionals per prevenir i eliminar totes les formes de violència contra els xiquets, xiquetes i adolescents, construint entorns de protecció en la família, l'escola i la comunitat. Després de conversar durant diverses hores amb els protagonistes d'aquesta iniciativa comunitària, Bisbal va assenyalar que “l'adolescència és una etapa crucial en la vida d'un ésser humà i possiblement la més creativa. Tots els adolescents són agents de canvi social, no obstant això moltes vegades els veiem només com a font de problemes i no com a part de la solució”. “Sent músic estic impressionat de com el Sistema d'Orquestres els ofereix l'oportunitat a xiquets i xiquetes per desenvolupar el seu talent”, va afegir.