UNICEF i H&M units per l'educació i la protecció dels nens

H&M ha llançat una col·lecció especial de moda infantil anomenada All for Children, com a part de la seva aliança amb UNICEF en la iniciativa global del mateix nom. L'objectiu d'aquesta iniciativa és aconseguir fons per als programes d'UNICEF en educació i protecció.

El llançament de la iniciativa All for Children d'H&M i UNICEF es va iniciar al novembre de 2009. Es tracta d'un projecte quinquennal al que H&M ha donat un total de 4,5 milions de dòlars i que ha estès la seva ràdio d'acció des de les comunitats del sud de l'Índia a la població infantil de Bangladesh.El 25% de les vendes de les peces de la colleció All for Children es destinarà al treball d'UNICEFen educació en protecció en comunitats de Bangladesh i Índia. La companyia sueca porta col·laborant amb UNICEF des de l'any 2004. En aquesta primera fase de col·laboració H&M va recolzar durant tres anys programes d'educació de les nenes i programes de prevenció del VIH/SIDA a Cambodja.

A EspaNYa

La col·lecció estarà disponible en 160 tendes a tot el món. A Espanya es podran trobar en les tendeixis H&M del Portal l'Àngel 9 de Barcelona i Gran Via 32 de Madrid. A més, a les 100 primeres persones que col·laborin comprant tant a Madrid com a Barcelona se'ls regalarà una tassa d'UNICEF.