DODOT continua el seu suport a l'eliminació del tètanus neonatal

DODOT continua el seu suport a l'eliminació del tètanus neonatal

Per desgràcia, ara com ara el tètanus neonatal segueix sent una malaltia mortal en països com Kenya, Tanzània, Indonèsia, Senegal, Pakistan, Sudan, Nigèria, o Iemen, on l'accés a una atenció sanitària bàsica és molt feble.Per desgràcia, ara com ara el tètanus neonatal segueix sent una malaltia mortal en països com *Kenya, Tanzània, Indonèsia, Senegal, Pakistan, Sudan, Nigèria, o Iemen, on l'accés a una atenció sanitària bàsica és molt feble. 

Una atenció sanitària deficient, així com la falta d'higiene en les pràctiques del part, afavoreixen el contagi d'aquesta malaltia, que es produeix quan els bacteris del tètanus entren en contacte amb una ferida oberta. En la majoria dels casos, els bebès infectats no arriben a complir les 4 setmanes de vida.Un any més, UNICEF i Dodot han renovat l'acord de col·laboració que tenen a Espanya i Portugal i pel qual la marca recolza a UNICEF en la seva missió a favor dels drets dels nens i específicament en la lluita per l'eliminació del tètanus neonatal.Des de l'any 2007 fins ara s'han aconseguit 24 milions de dosis de vacunes gràcies a l'aportació de Dodot Espanya i Portugal, la qual cosa ha contribuït, juntament amb les aportacions de la resta dels països que formen part de l'aliança, a eliminar el tètanus en més de 20 països.La meta és aconseguir l'eliminació total en el 2015.Per col·laborar amb UNICEF, DODOT ha engegat dues iniciatives:JUNTS PER UN NAIXEMENT FELIÇ: Per cada naixement a Espanya, Dodot dóna 2 vacunes contra el tètanus neonatal.
1 ENVÀS = 1 VACUNA: per la compra de cada envàs de bolquers o tovalloletes DODOT amb el logo d'UNICEF, es dóna el cost equivalent a la dosi d'una vacuna (0.053 €) per a la lluita contra el tètanus neonatal.
A més, DODOT ha recolzat activament a UNICEF durant l'emergència de la Banya d'Àfrica i la campanya Dona1Dia contra la desnutrició infantil, que afecta a més de 200 milions de nens menors de 5 anys.

Una atenció sanitària deficient, així com la falta d'higiene en les pràctiques del part, afavoreixen el contagi d'aquesta malaltia, que es produeix quan els bacteris del tètanus entren en contacte amb una ferida oberta. En la majoria dels casos, els bebès infectats no arriben a complir les 4 setmanes de vida. Un any més, UNICEF i *Dodot han renovat l'acord de col·laboració que tenen a Espanya i Portugal i pel qual la marca recolza a UNICEF en la seva missió a favor dels drets dels nens i específicament en la lluita per l'eliminació del tètanus neonatal. Des de l'any 2007 fins ara s'han aconseguit 24 milions de dosis de vacunes gràcies a l'aportació de *Dodot Espanya i Portugal, la qual cosa ha contribuït, juntament amb les aportacions de la resta dels països que formen part de l'aliança, a eliminar el tètanus en més de 20 països. La meta és aconseguir l'eliminació total en el 2015. Per col·laborar amb UNICEF, *DODOT ha engegat dues iniciatives: JUNTS PER UN NAIXEMENT FELIÇ: Per cada naixement a Espanya, *Dodot *dona 2 vacunes contra el tètanus neonatal.
1 ENVÀS = 1 VACUNA: per la compra de cada envàs de bolquers o *toallitas *DODOT amb el logo d'UNICEF, es *dona el cost equivalent a la dosi d'una vacuna (0.053 €) per a la lluita contra el tètanus neonatal. A més, *DODOT ha recolzat activament a UNICEF durant l'emergència de la Banya d'Àfrica i la campanya *Dona1*Dia contra la desnutrició infantil, que afecta a més de 200 milions de nens menors de 5 anys.