Arrenca Champions for Africa a València

UNICEF Espanya i la Fundació Kanouté han presentat el partit solidari IV Champions for Africa a València, ciutat amfitriona de la trobada, que tindrà lloc el proper 29 de desembre.

Aquest any els fons obtinguts es destinaran a la Banya d'Àfrica. Omplir Mestalla amb 50.000 aficionats possibilita a UNICEF atendre en salut i nutrició a10.000 infants.

A l'acte, presidit per l'alcaldessa de València, Rita Barberá, van assistir, entre altres personalitats, la presidenta d'UNICEF Comitè Comunitat Valenciana, niuet Guerrero, el secretari autonòmic de Cultura i Esport, Rafael Ripoll, el president de la Lliga de Futbol Professional, José Luis Astiazarán, i el president de l'Associació de Futbolistes Espanyols, Luis Manuel Rubiales. A més l'acte va comptar amb el suport dels presidents dels cinc clubs de futbol valencians.

lluita contra la desnutrició a etiòpia 

El jugador sevillista, Frederic Kanouté, un dels promotors de Champions for Africa costat de UNICEF Espanya, va animar a tots els seguidors del futbol a acudir a

Mestalla per posar el seu gra de sorra en la lluita contra la desnutrició infantil.

En nom dels esportistes intervenir el jugador delValència CF, Roberto Soldado, que ha subratllat la importància de Champions for Africa per sobre de la competició esportiva, recordant que "aquest el partit més important que vaig a jugar en la meva vida".

La presidenta d'UNICEF Comitè Comunitat Valenciana, Benvinguda Guerrero, va fer una crida a favor dels nens d'Etiòpia, país al qual aniran destinats els fons obtinguts pel partit: "a Etiòpia, al voltant de 1,3 milions de nens pateixen desnutrició aguda, dels quals 313.000 presenten desnutrició aguda greu ".

Per la seva banda, l'alcaldessa de València, va comentar que no podia haver un millor colofó ​​per a la capitalitat europea de l'esport i va culminar el seu discurs recordant que" el 29 de desembre es celebra la gran festa solidària de l'esport a Mestalla ".

Finalment, la resta d'autoritats van reafirmar el seu compromís amb el projecte, que compta amb el suport de la Lliga de Futbol Professional i l'Associació de Futbolistes Espanyols.

Properament es posaran a la venda les localitats per a la trobada, amb preus populars que oscil · laran entre els 5 i els 20 euros.