CReC: Creix, responsabiliza't i crea

 Programa per a la promoció dels drets de la infància

 

CReC: Creix, responsabiliza't i crea

Aquest manual d’educació en drets resumeix algunes de les claus per posar en marxa un pla de promocio de drets de la infància en el centre escolar. El programa CReC (Creix, Responsabilitza’t i Crea) sorgeix després d’un estudi diagnòstic sobre les necessitats dels infants i els adolescents de 10 a 18 anys en relació als coneixements dels Drets de la infància. L’objectiu general del programa consisteix en promoure que els estudiants de segon cicle d’Educació Primària i d’Educació Secundària puguin reconèixer els drets de la infància com a propis i promoure els seus drets com agents actius de la seva comunitat.

El programa consta de 24 sessions, amb una estructura participativa de 2 itineraris paral·lels i intercalats. El resultat del programa serà un producte de difusió de la Convenció sobre els Drets de l’Infant elaborat pels participants. 

Adreçat a: docents d’Educació Primària , ESO, Batxillerat i formació professional, equips directius de centres educatius.

Autora: Aida Urrea Monclús, Universitat de Lleida.

Edita: UNICEF España

Descargar PDF:  CAT | CAS

Manuales de Educación en Derechos

Els drets de la infància i la ciutadania global a les facultats d'educació

Els drets de la infància i la ciutadania global a les facultats d'educació

Propuesta formativa para las titulaciones en educación

Protecció de la infància des de l'entorn escolar

Protecció de la infància des de l'entorn escolar

Aquest document té com a finalitat contribuir al desenvolupament de les mesures necessàries per a la incorporació als c…