Cada gota
compta

Involucra tota la comunitat educativa a la campanya de Gotes del vostre centre

#gotesUNICEF

 

Gotes de solidaritat

Des de fa més de deu anys, les carreres de Gotes han permès a escoles, col·legis i instituts de tota mena unir les seues comunitats educatives a la recerca d'un objectiu comú: millorar l'accés a l'aigua de la infància a tot el món i defensar-ne els drets de tots els xiquets, xiquetes i adolescents a la salut, l'educació i un medi ambient saludable. A més, les carreres de Gotas han servit a molts centres educatius per posar el seu esforç al servei de l'ajuda d'emergència a catàstrofes humanitàries.

Una nova manera de col.laborar

L'avanç digital i la creixent sensibilitat social cap a mecanismes més ràpids i transparents de contribució ens han fet evolucionar cap a una nova forma de col·laboració que esperem que facilite el procés a tots els centres educatius participants en la campanya de Gotes.

Icono de un lápiz

ONLINE

Digitalitzem el procés perquè siga més còmode, eficaç i transparent

 

 

 

 

CLAREDAT
Les famílies contribueixen sabent, sense cap dubte, que estan col·laborant amb el treball d'UNICEF.

 

 

SEGURETAT
El centre educatiu evita les complicacions de manejar quantitats en efectiu durant i després de la carrera .

 

 
Icono de un grifo

 

FISCALITAT
Cada família pot desgravar el donatiu realitzat, si així ho desitja.

 

 

AGRAÏMENT
El centre educatiu veu reconeguda la seua col·laboració.

 

 
Una mujer limpia un panel solar

Online

Quan el centre educatiu inscriu la seua carrera de Gotes i demana els dorsals, rep un enllaç a un formulari de donatius personalitzat perquè les famílies participants puguen contribuir. Aquest enllaç inclou un codi únic i el nom del vostre centre, perquè puguem saber que provenen de la vostra campanya.

Una mujer analiza agua en un laboratorio

Claredat

El donatiu es produeix directament en la nostra web. Això impulsa la confiança que la quantitat aportada efectivament arriba al destí i suposa una major transparència en el procés.

Un grupo de niñas en una escuela

Seguretat

Els donatius en efectiu, fins i tot si l'import és baix, poden suposar riscos per al personal del centre responsable de manejar-los i ingressar-los. També pot ser incòmode per a algunes famílies que els xiquets i xiquetes porten diners al col·le, especialment si són xicotets.

Un niño rellena un recipiente en una fuente

Fiscalitat

En realitzar el donatiu de manera directa, cada donant pot beneficiar-se de la desgravació corresponent.

Una niña sostiene un recipiente con agua sobre su cabeza

Agraïment

El centre no té accés al detall dels donatius, per política de protecció de dades, però sí que rep informació sobre la quantitat total aconseguida en la seua campanya, així com el diploma que reconeix la participació en l'activitat.

Preguntes freqüents sobre l'organització de les carreres

  1. El centre decideix la data, i el lloc de celebració de la prova i dissenya el circuit. Per exemple, la setmana del 22 de març, Dia Mundial de l'Aigua, pot ser una data idònia, però qualsevol altra és benvinguda.
  2. Emplena el formulari d'inscripció
  3. Una vegada enviat, rebràs un correu electrònic que t'informarà que s'ha iniciat el procés d'enviament de dorsals i inclourà l'enllaç a la pàgina que pots compartir amb les famílies perquè contribuïsquen. Posteriorment rebràs un altre correu que et confirmarà que ja s'han enviat els dorsals.
  4. Important: sol·licita els teus dorsals almenys 15 dies abans de la carrera, perquè puguen arribar a temps.
  5. Prepareu les propostes educatives que acompanyaran a la carrera. Podeu trobar informació i recursos en la nostra web.
  6. Els participants es marquen un objectiu econòmic individual, consensuat amb els seus pares o tutors legals. A continuació busquen els seus patrocinadors entre la seua família i amics i se'ls sol·licita una aportació econòmica per cada volta al circuit que siga capaç de donar per a ajudar-lo a cobrir el seu objectiu.
  7. Publiqueu fotos o vídeos de les activitats realitzades en el blog del teu centre educatiu. Recorda avisar-nos perquè puguem donar-li difusió. També pots difondre la vostra activitat en xarxes socials: #GotesUNICEF Ens encantarà tindre notícies de la vostra carrera!
  8. Tots els centres participants seran reconeguts com a Centre Col·laborador de Campanya Gotes.

Sí, la possibilitat que el centre educatiu reculla els donatius en efectiu i els ingresse continua existint. Si se segueix aquesta via, tot el recaptat és recollit pel centre educatiu que el farà arribar a UNICEF fent un ingrés en el compte del Banc Santander - IBAN: ES72-0049-1892-67-2910381058

Sí, en l'actualitat disposem d'altres dues vies per a facilitar la contribució de les famílies en les carreres:

  • A través de donatius SMS
  • A través de Bizum 

Si us interessara aquesta possibilitat, podeu contactar amb l'oficina d'UNICEF de la vostra comunitat autònoma, per a rebre més informació sobre si estan obertes aquestes opcions i la manera en què el podeu promocionar.

DUBTES?

Contacta'ns

Necessites més informació sobre la inscripció, l'organització d'una carrera o la contribució a Gotes?

Si tens algun dubte, pots contactar-nos a [email protected] o través de l'oficina d'UNICEF més propera al teu centre educatiu::

 

LLISTAT D'OFICINES