UNICEF i Wella s'uneixen per donar formació professional a joves vulnerables del Brasil

UNICEF i Wella Professionals s'han unit a la iniciativa Wella-UNICEF Making Waves amb l'objectiu d'oferir a joves en situació de vulnerabilitat de països en desenvolupament l'oportunitat de convertir-se en professionals de la perruqueria, aprenent l'ofici.

El punt de partida d'aquesta iniciativa, en què també participen perruquers de tot el món i els seus clients, ésBrasil. Durant tres anys, es desenvoluparà un programa en terreny que proporcionarà formació a més de 7.500 adolescents de 1.300 municipis. Al Brasil, uns 8 milions de joves tenen un nivell d'educació baix, el 40% no acaba l'educació primària i la meitat no acaba l'educació secundària. L'educació contribueix a millorar les condicions de vida i eradicar el cercle de pobresa que pateix la infància al món en desenvolupament. Amb aquest programa se'ls ajudarà a exercir una professió, preparant-se en els tres nous centres de formació construïts per a aquest objectiu en els últims anys per Wella Professionals i UNICEF. Els estudiants que es graduïn estaran més capacitats per construir una carrera professional en perruqueria al seu país.

Wella ProfesSionals donarà classes de perruqueria a joves del Brasil

Amb la compra de determinats productes de Wella Professionals durant la campanya de Nadal, l'empresa de cosmètica capil · lar, moda i bellesa donarà 16 classes de perruqueria a joves del Brasil en situació de vulnerabilitat.

Més informació a www.regalaunfuturo.es