Uneix la teva veu a la d'UNICEF i imagina un món millor per als infants

Algun cop has escoltat l'himne de John Lennon Imagine i t'has emocionat imaginant un món millor? Ara pots gravar la teva versió de la cançó i contribuir a un moviment mundial en favor d'un futur millor per a tots els infants.

 
Com? Descarrega l'aplicació #IMAGINE deTouchCast per iOS a través d'Apple's App Store, per Android, al Google Store o en http://imagine.unicef.org Grava la teva versió d'Imagine, desprésafegeix missatges descrivint el món que t'imagines per els nens i, finalment, descarrega el vídeo. Per cada descàrrega, estaràs donant 1 euro per donar suport al treball d'UNICEF en favor de la infància més vulnerable en més de 150 països i territoris.
 
A més, et convidem a compartir la teva gravació amb els teus amics i familiars mitjançant els hashtags #IMAGINE i#EVERYVOICECOUNTS.
 
La iniciativa #IMAGINE organitzada per UNICEF està unint les seves forces amb action/2015, una coalició de gairebé 1.000 organitzacions de tot el món que s'han ajuntat per influir en els dirigents mundials i inspirar mesures col·lectives abans de les reunions que se celebraran properament per establir l'agenda mundial el 2015.
 
Aquestes inclouen la Conferència sobre el Finançament per al Desenvolupament d'Addis Abeba, al juliol, on els governs i els seus aliats prepararan una estratègia mundial per al finançament del desenvolupament al món; l'Assemblea General de l'ONU al setembre, quan els líders mundials hauran d'establir noves metes de desenvolupament per als propers 15 anys; i la Conferència de l'ONU sobre el Canvi Climàtic, que se celebrarà a París al desembre.
 
"Hem imaginar un futur millor per a tots els infants i comprometre'ns a aconseguir-ho. A mesura que la comunitat mundial estableix el rumb a seguir el 2015 i més enllà, els nens han d'ocupar un lloc central en l'agenda del desenvolupament, ja que el seu futur és el futur del món", ha indicat Yoka Brandt, directora executiva adjunta de UNICEF.
 
Aquest Cap d'Any es van celebrar diferents activitats a Ciutat del Cap, Londres, Rio de Janeiro i Nova York amb l'objectiu de posar sobre la taula les mesures urgents necessàries per afrontar els principals problemes que afecten els infants, com la pobresa, la violència, el impacte del canvi climàtic, i els obstacles que impedeixen a molts infants assolir el seu ple potencial. A més, grups de joves van cantar Imagine.
 

'IMAGINE': ESCOLTA LA VERSIÓ MUNDIAL

[]

Tambén es va presentar una “versió mundial” del tema realitzada en col·laboració amb el conegut DJ i productor musical David Guetta, que copmta amb la veu de personatges públics com Katy Perry; Angelique Kidjo;Pau Gasol; Neymar; Daniela Mercury; Thalia; Priyanka Chopra; Yuna Kim; Adam Lambert; will.i.am; Nicole Scherzinger; el secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon; el director executiu d'UNICEF, Anthony Lake i l'astronauta Samantha Cristoforetti, que canta des de l'Estació Espacial Internacional; juntament amb les veus dels membres del públic que van carregar les seves pròpies versions a través de l'aplicació Touchcast.
 
"Imagine és un missatge d'esperança, pau i unitat”, va dir David Guetta. “Demanem a tot el món que s'uneixi a UNICEF i a la campanya #IMAGINE, perquè tots els infants compten i totes les veus compten”.