República Dominicana: Orange dóna suport a l'educació de qualitat per als nens

Conscients de la importància de l'educació perquè tots els nens tinguin l'oportunitat de gaudir d'una vida millor, Orange s'ha unit a UNICEF Espanya per donar suport a la iniciativa Construeix el seu futur, l'objectiu de la qual és l'escolarització i la qualitat de l'ensenyament de més de 220.000 nens que viuen en zones frontereres i barris marginals de República Dominicana.

Mitjançant aquesta aliança es pretén posar en marxa iniciatives de sensibilització i mobilització de recursos que permeten assolir una aportació de 450.000 euros als projectes d'educació d'UNICEF en aquest país. La signatura d'aquesta aliança es va dur a terme el dimarts 5 de juny per part de Consuelo Crespo Bofill, presidenta d'UNICEF Espanya, i Jean Marc Vignolles, Conseller Delegat d'Orange Espanya.

"Per UNICEF és fonamental el treball conjunt amb aliats com Orange, que al llarg dels anys ha aconseguit que el nostre missatge arribi a milers de persones. A més, amb campanyes com aquesta i la participació dels seus clients i empleats s'ha aconseguit canviar les condicions de vida de molts nens ", va assegurar Consuelo Crespo.

Segons Jean Marc Vignolles, Conseller Delegat d'Orange Espanya: "A Orange estem decididament compromesos amb la societat en què vivim. Per això per a nosaltres és un objectiu primordial involucrar tots els nostres grups d'interès en aquesta campanya amb UNICEF Espanya, un aliat natural en aquest objectiu comú que és aconseguir que tots els nens del món puguin prosperar i desenvolupar el seu potencial i el seu talent a través d'una educació de qualitat ". 

Una campanya integral

Orange, que des que va començar a col·laborar amb UNICEF Espanya ha aconseguit mobilitzar més de 600.000 euros a favor de la infància, difondrà la campanya a través dels seus portals, xarxes socials, comunicacions comercials, etc. amb l'objectiu de sensibilitzar els seus empleats, clients i empreses col·laboradores en la importància de contribuir a la constitució d'aquest objectiu.

  • Aconseguir un ensenyament bàsic i de qualitatper a 220.000 nens dominicans de zones frontereres i barris marginals.
  • Sensibilitzar als pares i educadors per tal que participin activament en aquesta millora.
  • Formar de manera continuada alsdocentes.
  • Garantir que l'escola sigui un entorn segur i sense violència
  • Assegurar que els nens menors de 5 anysrebin atenció sanitària, emocional, social icognitiva adequades a la seva edat.

Descobreix-ne més a http://www.construyesufuturoconorange.com