Regals que arriben molt lluny

Ja ha arribat el fred de la tardor, i com cada any, UNICEF presenta el seu nou catàleg de productes i tradicionals targetes de Nadal. Un catàleg que ofereix la possibilitat de fer regals únics, valuosos i que marquen la diferència; regalls que arriben molt lluny.

Amb els diners obtinguts per cada targeta i cada regal, es contribueix a la supervivència i el desenvolupament dels infants. Quan es compra un clauer es dóna suport a UNICEF en la seva tasca de protegir els infants de la poliomielitis, o quan s'adquereix una tassa es contribueix a proporcionar aigua potable a tota una família.

UNICEF treballa incansablement des de fa més de 60 anys per garantir un millor inici de vida per a tots els infants del món. I totes les contribucions a UNICEF permeten assolir els èxits clau en la vida dels infants. 

Amb la compra de productes i targetes UNICEF es contribueix a proporcionar un entorn segur a la infància més vulnerable; suministrar aigua potable i sanejament; oferir accés a l'educació bàsica pels nens i les nenes, o ajudar a mantenir un compromís constant per lluitar contra el VIH/SIDA.  []

El catàleg de productes està disponible a  tienda.unicef.es i a les oficines d'UNICEF a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona

També es poden trobar a la botiga del Centro Comercial Pedralbes Centre de Barcelona i en els següent punts comercials de tota Catalunya: Abacus, Carrefour, Plusfresc, Valvi, Alcampo, Correos i El Corte Inglés.

Descoberix com darrere de un regal poden haver-hi molts regals més.