Nadal amb UNICEF: regals plens de vida

Amb la col·lecció de targetes i regals d'UNICEF no només portes felicitat a la teva família i amics sinó que estàs contribuint a canviar la vida de milers de nens de tot el món.

Perquè amb els beneficis obtinguts gràcies a la seva venda, financem projectes de desenvolupament en més de 150 països que fan possible que els nens puguin gaudir dels seus drets: a la supervivència, l'educació, la protecció enfront dels abusos i el VIH/SIDA, etc…

A més, comprar targetes i regals solidarisd'UNICEF és ara molt més fàcil a través de la nova botiga online d'UNICEF. A la botiga de UNICEF España podràs consultar i descarregar el catàleg complet dels nostres originals i multiculturals regals que eduquen i diverteixen.També podràs triar entre unaàmplia gamma de targetes que pots utilitzar en tot tipus d'ocasió, com a aniversaris o naixements; o sorprendre als teus familiars i amics amb un Regal Blau.

Aquesta nova forma de col·laborar, el Regal Blau, és una iniciativa que ofereix una possibilitat diferent: adquirir subministraments reals com a bovines, material escolar o medicines, que UNICEF utilitza als seus programes als països on treballa. Per exemple, tu compres una vacuna i un nen la rep de mans d'UNICEF. 

A més, el Regal Blau et permet compartir la teva solidaritat amb familiars o amics. Pots enviar-los una targeta, postal o electrònica, dedicant-los el producte que vas decidir adquirir.

Entra ara en http://tienda.unicef.es, i descobreix totes les formes de felicitar el Nadal col·laborant amb UNICEF.