L'Obra Social "laCaixa" dóna suport a joves vulnerables a Burundi

Burundi és un dels països més pobres de l'Àfrica, amb una població de més de vuit milions de persones dels que un 60% són nens i adolescents. Amb una taxa de matriculació en educació secundària que no supera el 10%, la juventut creix sense perspectives d'aconseguir una feina.

Per tal de reduir la vulnerabilitat dels joves de Burundi i contribuir al desenvolupament social i econòmic d'aquest país africà, l'Obra Social "laCaixa" finançarà un projecte d'UNICEF d'inserció laboral que beneficiarà directament 535 joves.

Es desenvoluparan programes de formació, reforç escolar, aprenentatge d'oficis i formació en la gestió de microprojectes, entre d'altres.

Els principals destinataris d'aquest projecte són elsjoves més vulnerables de tres àrees rurals de la província de Bururi (Burundi), concretament de la Comuna, Rumonge centre i Kizuka, la Comuna Bururi i la Comuna Mugamba.

UNICEF i Fundació "laCaixa" van signar al gener un nou conveni de col·laboració, en un acte en el que també es van subscriure acords amb Save the Children i Fundació CODESPA.