Dia Internacional del Llegat Solidari

El 13 de setembre se celebra per segon any el Dia Internacional del Llegat Solidari i UNICEF Espanya s'ha volgut unir a aquesta iniciativa per promoure el suport a les organitzacions solidàries a través d'un llegat o testament.

Deixar una herència o un llegat a UNICEF és una forma meravellosa de que l'ajuda als infants més vulnerables perduri en el temps. És una manera d'assegurar que, en el futur, els drets de tots els infants es compliran.

Amb els recursos que generen les herències i llegats es poden finançar projectes que, en alguns casos, podrien trigar anys a poder rebre suport econòmic, i d'aquesta manera es podencanviar les vides de milers d'infants.

Romana Martínez, sòcia d'UNICEF Espanya, ha designat UNICEF com a hereu. "Per a mi ha estat una decisió natural ... El valor d'una casa a Espanya i tot el que conté es pot transformar en esperança i donar la possibilitat a molts nens de tenir una vida i una existència dignes. El llegat que deixo a UNICEF és perquè segueixi funcionant, esforçant-se i treballant, perquè els infants, i especialment les nenes, tinguin esperança quan jo ja no estigui aquí ", va indicar Romana en una entrevista a la Revista de Socios de UNICEF España.

 
No és necessari disposar d'una gran fortuna per compartir-la amb UNICEF i amb els infants. Qualsevol donació, per petita que sigui, pot marcar la diferència en la vida de molts infants a tot el món. Si vols informar-te sobre com incloure UNICEF en el teu testament contacta amb nosaltres al913789571, [email protected] o punxa en aquesta web.
 
Moltes organitzacions socials a Espanya celebren aquesta Diada de Llegat Solidari per conscienciar la població espanyola sobre la importància que té aquesta forma alternativa de col · laboració.