Organitza la teva cursa Gotes

Les curses de gotes se celebren cada primavera, omplint de solidaritat dels centres educatius i portant aigua, sanejament i higiene als nens i nenes de tot el món. Aquest curs volem donar accés a aigua, higiene i sanejament a cada vegada més nens i nenes. Cada gota compta!

 

Unes nenes i nens esperen en posició de sortida a que comenci una carrera en una pista d'atletisme.

Cada vegada són més els centres educatius que al llarg de tot el curs organitzen curses solidàries per donar suport als programes d'UNICEF a tot el món. Vols que el teu centre s'uneixi a Gotes ?: Organitza la teva cursa i posa la teva gota.

Les carreres de gotes són una activitat esportiva-festiva en què pot participar-hi tothom. Els familiars i amics dels participants poden patrocinar-los, contribuint a reunir més gotes. Les curses de l'aigua permeten als centres educatius organitzar un esdeveniment esportiu-solidari que uneix alumnat, docents i famílies en l'assoliment d'un objectiu comú: la millora de la supervivència infantil a tot el món, a través de la millora de l'accés quotidià a aigua, higiene i sanejament de la població.

Inscriu-te!: tots els centres educatius estan convidats a participar. La inscripció i els materials que s'ofereixen són gratuïts. Cada centre pot personalitzar l'activitat com cregui convenient. El fonamental és que els participants entenguin i valorin l'aportació que pot fer en l'assoliment dels drets dels nens i nenes de tot el món.

 

EL MEU CENTRE HI VOL PARRTICIPAR, QUINES PASSES HEM DE SEGUIR?


1. Omple el formulari d'inscripció

2. El centre rebrà per correu els dorsals per als participants. Important: sol·licita els teus dorsals com a mínim 15 dies abans de la cursa per a que puguin arribar a temps.

3. El centre decideix la data i el lloc de celebració de la proba i dissenya el circuit. La setmana del 22 de març, Dia Mundial de l'Agiua, pot ser una bona data, però qualsevol altra durant tot l'any és molt benvinguda.

4. Els participants es marquen un objectiu econòmic individual, consensuat amb els seus pares o tutors legals. A continuació busquen patrocinadors entre la seva família i amics i se'ls sol·licita una aportació econòmica per a cada volta al circuit que sigui capaç de donar per ajudar-lo a cobrir el seu objectiu. En aquest moment cada participant ha d'informar sobre el proòsit i què significa la campanya Gotes UNICEF.

5. Tota la recaptació serà lliurada al centre educatiu que ho farà arribar a UNICEF fent un ingrés al compte del Banc Sabadell -  IBAN: ES40-0081-5197-5000-0110-8215

6. Publica fotos o vídeos de les activitats dutes a terme en el blog del teu centre educatiu. Recorda avisar-nos per a què en puguem fer-li difusió. També podeu difondre la vostra activitat a les xarxes sociales: #GotesUNICEF Ens agradarà molt tenir notícies de la vostra cursa!

7. Tots els centres participants seran reconegurs com a Centre Cola·laborador de la Campanya Gotes.

Cartell amb el text: "Posa-hi la teva gota"

Posa-hi la teva gota!

Organitza una cursa al teu centre educatiu pel dret a l’aigua i a l’educació al Níger.

 

 

Inscripció