Organitza una carrera Gotes

Cada any, en dies pròxims al Dia de l’Aigua (22 de març), els centres enredats organitzen carreres solidàries a fi de donar suport als programes de supervivència infantil al món. Organitza una carrera i aporta gotes per a la infància

Tots els centres educatius estan invitats a participar-hi. La inscripció i el material que s’oferix són gratuïts. Cada centre pot personalitzar l’activitat com crega convenient fer-ho. La qüestió fonamental és que els participants entenguen i valoren l’aportació que poden fer en benefici dels drets dels infants de tot el món.

EL MEU CENTRE VOL PARTICIPAR-HI. QUINS PASSOS HE DE SEGUIR?

1.Emplena el formulari d’inscripció

2. El centre rep el material següent:

     a. Dorsals per als participants.

3. El centre decidix la data de la prova, el lloc i el disseny del circuit. La setmana del 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua, pot ser una data idònia.

4. Els participants es marquen un objectiu econòmic individual, consensuat amb els pares o tutors legals. A continuació busquen patrocinadors entre familiars i amics i els demanen una aportació econòmica per cada volta al circuit que completen. En este moment cada participant ha d’informar sobre el propòsit de la campanya Gotes.

5. Els diners arreplegats s’entreguen al centre educatiu i des d’ací s’envien a UNICEF ingressant-los en este compte corrent del Banco Santander: 0049-1892-67-2910381058.

6. Pots difondre la vostra activitat a través de les xarxes socials #GotesUNICEF, ens agradarà molt tenir notícies de la vostra cursa.

7. Tots els centres participants son reconeguts com a centres col·laboradors de la campanya Gotes.

 

Gota a gota

Informació i recursos perquè la teva campanya sigui molt més que una cursa.

 

¡Pon tu gota!

Cada año son más los centros educativos que ponen su gota por el derecho de toda la infancia al agua y a un medio ambiente saludable. Participa organizando una carrera solidaria en tu centro. ¡Cada gota cuenta! 

DESCUBRE más