Organitza una carrera Gotes per al Níger

Cada any, en dies pròxims al Dia de l’Aigua (22 de març), els centres enredats organitzen carreres solidàries a fi de donar suport als programes de supervivència infantil al Níger. Organitza una carrera i aporta gotes per a la infància del Níger

millora de la supervivència infantil al Níger.

Tots els centres educatius estan invitats a participar-hi. La inscripció i el material que s’oferix són gratuïts. Cada centre pot personalitzar l’activitat com crega convenient fer-ho. La qüestió fonamental és que els participants entenguen i valoren l’aportació que poden fer en benefici dels drets dels infants de tot el món.

EL MEU CENTRE VOL PARTICIPAR-HI. QUINS PASSOS HE DE SEGUIR?

1.Emplena el formulari d’inscripció

2. El centre rep el material següent:

     a. Dorsals per als participants.

3. El centre decidix la data de la prova, el lloc i el disseny del circuit. La setmana del 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua, pot ser una data idònia.

4. Els participants es marquen un objectiu econòmic individual, consensuat amb els pares o tutors legals, i l’anoten en la cartilla del Bidó solidari. A continuació busquen patrocinadors entre familiars i amics i els demanen una aportació econòmica per cada volta al circuit que completen. En este moment cada participant ha d’informar sobre el propòsit de la campanya Gotes per al Níger.

5. Un grup de professors o d’alumnes més fadrins supervisen les voltes que fa cada alumne i les van anotant en les cartilles respectives del Bidó solidari.

6. Una vegada acabada la correguda, els corredors mostren el resultat de l’esforç als patrocinadors a través del Bidó solidari i els sol•liciten les aportacions per volta al circuit  que havien acordat.

7. Els diners arreplegats s’entreguen al centre educatiu i des d’ací s’envien a UNICEF ingressant-los en este compte corrent del Banco Santander: 0049-1892-67-2910381058.

8. En el blog de www.enredate.org es poden publicar fotos i vídeos sobre esta activitat.

9. Tots els centres participants son reconeguts com a centres col•laboradors de la campanya Gotes per al Níger.

Inscripció del centre
Dorsal
Més informació sobre Gotes per al Níger
Contacta amb l’oficina d’UNICEF més pròxima

Gota a gota

Informació i recursos perquè la teva campanya sigui molt més que una cursa.