‘Peluixos per a l'educació’

Per setè any consecutiu UNICEF, Save the Children i la Fundació IKEA s'han unit en la iniciativa Peluches para la Educación. Per cada peluix adquirit fins al 5 de gener a les botigues IKEA, l'empresa sueca dona 1€ a UNICEF i Save the Children per a projectes d'educació infantil a Àfrica, Àsia i Europa.

L'educació contribueix a millorar les condicions de vida i eradicar el cercle de pobresa que pateix la infància al món en desenvolupament. En aquest sentit, l'acció d'UNICEF se centra en l'escolarització de la infància més vulnerable: infants orfes, desplaçats per desastres naturals o conflictes armats, infants d'àrees rurals o remotes, així com els afectats per la pobresa extrema.

Fins al pròxim 5 de gener, per cada peluix adquirit en les seues tendes, IKEA dona un euro per a projectes d'educació infantil. IKEA, Save the Children i UNICEF proposen els peluixos i els llibres infantils de IKEA per donar l'oportunitat a milions d'infants del món a accedir a una educació de qualitat.

Les tendes IKEA ofereixen una gamma de més de 60 peluixos diferents el preu dels quals va dels 0,50 € fins als 24,99 €. Independentment del preu del peluix, IKEA dona un euro per a l'educació, i el mateix fa amb cada menú infantil servit en el restaurant.

RECOLZAR l'educació dEls INFANTS

La donació que realitza cada any IKEA a UNICEF i Save the Children es destina a projectes de suport a l'educació, com la formació de professorat, l'ensenyament bilingüe, combatre la discriminació a les escoles, afavorir l'accés a tots els infants i la construcció i el manteniment d'escoles.

Des del seu inici, la campanya de peluixos ha fet possible la donació de 35 milions d'euros que han permès finançar 95 projectes en 45 països i beneficiat a més de 8 milions d'infants de forma directa.

S'estima que a tot el món hi ha 67 milions d'infants que no tenen accés a l'educació.