UNICEF i la Mitja Lluna Roja entreguen subministraments a zones de difícil accés a Síria

UNICEF està treballant amb el seu aliat la Mitja Lluna Roja per arribar als infants afectats pel conflicte de Síria a la ciutat Talbiseh, al nord d'Homs. Es tracta d'una zona de difícil accés, motiu pel qual és més difícil fer arribar l'ajuda humanitària.

UNICEF va distribuir a finals de juliol materials educatius per a més de 7.000 infants, que s'utilitzaran en els 37 centres escolars de Talbiseh i de les províncies properes. Es tracta de centres dirigits per la Mitja Lluna Roja i recolzats per UNICEF on els nens poden beneficiar-se d'una educació de reforç.
 
Mentrestant, el 6 d'agost, es van repartir més de 6.500 parells de sabates entre els nens que assisteixen a aquestes classes. A més, s'han posat en marxa activitats psicosocials, que van començar el 8 d'agost, coincidint amb la fi del ramadà.
 
Aquestes activitats lúdiques, que inclouen art i jocs en grup, reben el suport d'UNICEF en els centres de la Mitja Lluna Roja. Més de 7.000 infants es beneficiaran d'aquestes classes que els ajudaran a recuperar-se de les experiències relacionades amb el conflicte que estan patint.
 
Per a més informació sobre el treball d'UNICEF dins de Síria i als països que acullen refugiats, clica aquí.
 
Per col · laborar amb Síria envia un SMS amb la paraulaUNICEF al 28028, o realitza teu donatiu a https://www.unicef.es/cat/cooperacio-internacional/donar-ong/fer-donacio/ajuda-urgent-siria