UNICEF i David Beckham presenten '7', un nou fons per als infants en risc a tot el món

L'ídol mundial David Beckham commemora els seus 10 anys com a Ambaixador de Bona Voluntat d'UNICEF amb una nova campanya per posar els infants primer.
 
7: El Fons David Beckham UNICEF és una iniciativa innovadora per protegir contra el perill a milions de nens a tot el món. "7" és el compromís personal de Beckham durant la pròxima dècada per ajudar els nens més vulnerables.
 
A través de '7', Beckham utilitzarà la seva gran influència a tot el món, així com les seves relacions, per aconseguir fons i animar els líders mundials a aconseguir un canvi positiu i durador per alsinfants.
 

David Beckham celebra 10 anys com a ambaixador de Bona Voluntat d'UNICEF

"He estat Ambaixador de Bona Voluntat durant 10 anys i em sento molt honrat de formar part de la tasca increïble que UNICEF realitza en favor dels nens", explica David.
 
"Avui dia, la necessitat d'ajudar els infants mai ha estat més gran i des que em vaig retirar tinc més temps i vull fer-hi molt més. Per això estic establint aquest nou fons amb UNICEF. '7' representa el meu compromís continu d'ajudar els nens que més ho necessiten a tot el món. Estic intensificant el meu suport perquè puc, perquè vull i perquè el resultat ajudarà a canviar les vides de milions de nens. Tot el que he fet, la meva carrera futbolística, la meva família, m'ha portat a aquest punt: és el moment de fer tot el que pugui per ajudar els nens en tots els racons del món. Vull que els meus propis fills se sentin orgullosos d'això", afegeix el futbolista.
 
"En els propers anys treballaré amb UNICEF per recaptar milions i parlar en favor dels infants de tot el món. Estic planejant nombroses iniciatives de recaptació de fons i també espero viatjar molt més per reunir-me amb els nens, el personal d'UNICEF i els líders mundials per tal d'ajudar a crear consciència i augmentar el ritme del canvi. Hi ha alguns plans molt emocionants per davant i estic molt orgullós de formar part de tot això".
 
El llançament de "7", anomenat així en honor del al número de la sort de Beckham en les seves famoses samarretes d'Anglaterra i el Manchester United FC, es produeix després d'un dels anys més devastadors de la història per als nens.
 

Més de 15 milions d'infants exposats a violència extrema

Més de 15 milions de nens van estar exposats a la violència extrema en els principals conflictes del 2014, mentre que d'altres milions més es van veure afectats pels desastres naturals, i milers van quedar orfes i sense escoles com a conseqüència de la devastadora epidèmia de l'Ebola. Més enllà de les situacions d'emergència, els nens també van córrer altres greus riscos, ja que 168 milions de nens i nenes a tot el món són víctimes del treball infantil i molts altres de la violència sexual, el tràfic i la mutilació genital femenina.
 
"7" té com a objectiu aprofitar el potencial i l'esperança que suscita 2015, un any en què els líders internacionals acordaran noves metes globals que canviaran les vides dels nens durant els pròxims anys. A través de '7', David Beckham recaptarà fons vitals i promourà el canvi per assegurar que UNICEF i els seus associats puguin obtenir resultats per als nens, ja sigui en educació, aigua i sanejament, atenció de la salut o protecció social, i arribar als nens que més ho necessiten.
 
Des d'UNICEF hem establert llocs clau en 7 regions del món els programes de les quals necessiten amb urgència fons per ajudar a salvar i canviar la vida dels nens en els pròxims tres anys. Tots són llocs on els nens viuen en perill en aquest moment, a causa de la violència, l'abús o la malaltia, llocs on, fins ara, la manca de finançament ha significat que els infants segueixin sent vulnerables.
 
Mitjançant el finançament d'aquests programes en els pròxims tres anys, '7' podria ajudar a UNICEF a:
  • Proporcionar serveis de protecció de la infància i suport en matèria d'orientació als nens de El Salvador, el país amb la taxa d'homicidis infantils més alta del món.
  • Proporcionar bombes d'aigua i capacitar les comunitats sobre el seu manteniment a Burkina Faso, on actualment 1 de cada 5 morts infantils estan causades per la diarrea.
  • Donar suport a les mares que alleten els seus fills perquè els donin un millor començament en la vida a Papua Nova Guinea, on la desnutrició infantil ha causat retard en el creixement a gairebé la meitat de tots els nens menors de cinc anys.
 
Avui, durant la presentació de '7', Beckham també ha demanat al públic i als seus fans que s'uneixin amb ell en l'adopció de mesures en favor dels infants. Ha demanat al públic que, en afegir el seu nom a aquesta campanya internacional, doni suport a la seva crida als líders mundials per posar els nens primer i ajudar a acabar amb la violència, les morts prevenibles i la pobresa de tots els nens mentre negocien un nou pla de treball per al desenvolupament mundial.