Toys "R" Us, amb UNICEF i Escoles per a l'Àfrica

La cadena de joguines Toys "R" Us ha posat en marxa el juny i juliol una campanya a favor de l'educació dels nens més vulnerables de l'Àfrica.

 
Durant els pròxims dos mesos, els clients de les botigues de Toys "R" Us a Espanya podràn  incrementarvoluntariament l'importe de les sevescompres en 1 euro o 3 euros, contribuint així a que els infants de l'Àfrica que viuen en una situació de pobresa extrema puguin anar a l'escola i rebre una educació de qualitat. 
 

ESColes per a l'àfrica: 21 MILions de nens escolaritzats

Escoles per a l'Àfrica, una iniciativa d'UNICEF, la Fundació Nelson Mandela i la Fundació Peter Krämer, haescolaritzat fins el moment 21 milions de nens orfes, nens que viuen en situació de pobresa extrema i altres nens vulnerables de l'Àfrica.
 
La iniciativa ha ajudat a reconstruirescoles, subministrar aigua potable i serveis de sanejament, vacunació i controls de salut per als infants; així com menjadors escolars i formació per a professors en alguna de les zones més remotes.
 
Les botigues de Toys "R" Us a tota Espanya rependran aquesta iniciativa al setembre, coincidint amb el"retorn a l'escola". Encara hi ha uns 57 milions de nens  en edat escolar primària queno assisteixen a l'escola,  més de 30 milions a l'Àfrica subsahariana.