Tailàndia: violència contra els infants

UNICEF està profundament preocupat per la prolongació de la violència contra els infants a les províncies del sud de Tailàndia, incloent l'assassinat de tres nens a la província de Narathiwat la nit de dilluns.

 
Segons les informacions dels mitjans de comunicació tailandesos, els nens de 3, 5 i 9 anys d'edat van ser assassinats a tretsdavant de casa per un grup d'homes armats que hvan obrir foc contra la família quan tornava de resar de la mesquita del llogaret. El pare i la mare, que està embarassada, també van resultar ferits. Les autoritats locals estan investigant si l'incident està relacionat amb el conflicte a laregió.
 
"UNICEF condemna enèrgicament aquestatac contra infants innocents", ha denunciat la Bijaya Rajbhandari, representant d'UNICEF Tailàndia. "Estem profundament preocupats per lacontínua violència contra els nens a l'extrem sud de Tailàndia. Això ha de parar. Fem una crida a totes les parts perquè facin tot el possible per garantir quecap nen sigui víctima de laviolència".
 
Segons 'Deep South Watch', 62 infants menors de 15 anys han estat assassinats i altres387 han resultat ferits des que va començar l'actual conflicte al gener del 2004.