Regal Blau: diferent i solidari

"Volem donar-vos les gràcies per aquesta iniciativa tan solidària i accessible, en la qual hem pogut participar. Ens vam decidir pel Regal Blau, perquè estàvem donant voltes a la idea que el nostre casament tingués alguna cosa diferent i solidària, ja que normalment, en un casament nosaltres sempre havíem tingut la sensació que era una despesa important de diners, i d'aquí res va per a la gent que realment ho necessita "

"Per això ens vam decidir i estem molt contents i satisfets. A més, els nostres convidats estaven encantats amb la idea i de fet ens van dir que era el millor regal que els podíem fer. Hi ha hagut gent que ens ha preguntat com podíem fer-ho i els hem enviat a vosaltres. Gràcies! "
 
És el testimoni de l'Anna Rosa i en Pedro, una parella que va decidir fer el Regal Blau d'UNICEF com a detall el dia del seu casament. A més de ser un regal especial per als convidats, es poden ajudar els infants més vulnerables. 
 
El procés és molt senzill. Només cal triar el subministrament, que poden ser vacunes contra el xarampió, mosquiteres contra la malària o llapis per a les escoles, i UNICEF l'envia als infants que més ho necessiten. 
 
Amb el Regal Blau, mai els teus regals havien arribat tan lluny ...
 
Podeu trobar més informació al nostre web de Regal Blau.