Personalitats de l’esport i l’art correran a la 'Celebrities Race' Punta Umbría

 

El proper 19 de març, personalitat de l’esport i l’art correran a la Celebrities Race, que tindrà lloc a Punta Umbría (Huelva) i la recaptació de la qual es destinarà a col·laborar amb un programa de supervivència infantil d’UNICEF.

Atletes del nivell de Sebastián Coe, Rosa Mota, Wilson Kipketer, Mariano Haro, Fermín Cacho i Martín Fiz ja han confirmat la seva participació a la cursa solidària.

Aquesta cursa encara té dorsals solidaris disponibles.  Ens agradaria comptar amb el teu suport i la teva participació.La cursa està oberta al públic. Qualsevol persona pot col·laborar al Programa per la Supervivència Infantil al comprar un dorsal solidari (371,50 €.). A més, és possible comprar un dorsal entre tot un grup, i triar un representant per córrer.

Tots aquells que participen a la Celebrities Racerealitzaran el mateix circuit del Campionat del Món de Cross, just un dia abans de la celebració d’aquest campionat  mundial. 

Cent bombes d'aigua a països desafavorits 

L’objectiu d’aquesta cursa és aconseguir els fons necessaris per a la tramesa de 100 bombes d’aigua que serviran per proporcionar aigua potable a 100 comunitats.  El cost de cadascuna d’elles és de 371,50 €.

L’accés a l’aigua no només salva vides, sinó que a més les canvia, evitant que dones i infants hagin de caminar quilòmetres per poder gaudir d’aquest dret bàsic.

Hi ha més de 22.000 nens i nenes al món que moren cada dia per malalties prevenibles, moltes d’elles derivades de la manca d’aigua potable, com la diarrea i el còlera, dos de les principals causes de mortalitat infantil.

La Celebrities Race se celebra en el marc del Campionat Mundial de Cros, la Conselleria de Turisme, Comerç i Esport de la Junta d’Andalusia i la Federació Internacional d’Atletisme.

Es rebran donatius en el compte corrent següent de Cajasol: 2106 0009 22 1372022744