L'Abraham Mateo llança una cançó pels infants de Síria

El cantant Abraham Mateo ha presentat Lánzalo, una cançó composta per ell mateix pels infants de Síria

El single Lánzalo ja està a la venda. Tots elsfons obtinguts es destinaran aUNICEF per donar suport altreball de l'organització amb els nens i nenes que pateixen el conflicte de Síria, del qual s'acaben de complir tres anys.

A més simultàniament s'ha estrenat el videoclipde la cançó. Hi apareixen imatges de nens de Síriai del treball que s'està realitzant tant dins del país com en els països veïns.

Dins de Síria hi ha 4,2 milions d'infants afectats pel conflicte. Als països propers (Jordània, el Líban, Turquia, l'Iraq i Egipte) hi ha 1,2 milions de nens refugiats.

Tots ells pateixen les conseqüències del conflicte: manca d'accés a aigua potable i sanejament adequat, manca desubministraments bàsics per a la supervivència iabandonament dels estudis.

Aquesta cançó solidària està ja a la venda en formats físic i digital, amb un remix exclusiu. Tots elsfons obtinguts per la venda de tots dos formats es destinaran de forma íntegra al treball d'UNICEF en la crisi de Síria.

Lánzalo està inclosa en el nou disc d'Abraham Mateo, AM, i ha estat composta pel propi cantant. Ell la considera "la cançó mésespecial del disc" perquè li fa "moltail·lusió posar el meu granet de sorra perajudar els nens i nenes en un drama com el de Síria, amb una organització que conec des que era petit". 

El objetivo del cantante es "hacer ver a la gente que si todos ponemos nuestro grano de arena podemos ayudar a mucha gente. No dejemos de hacerlo por muy pequeño que creamos que es nuestro gesto".

L'objectiu del cantant és "fer veure a la gent que si tots posem el nostre gra de sorra podem ajudar a molta gent. No deixem de fer-ho per molt petit que creguem que és el nostre gest".

El cantant ha demanat que tots ajudem elsinfants de Síria perquè "són el futur".

La responsable de Cooperació i Emergències d'UNICEF Comitè Espanyol, Carmen Molina, ha declarat la importància d'aquest tipus de col·laboracions: "volem donar les gràcies a l'Abraham, el seu equip i els seus fans per aquest suport, que ens ajudarà a seguir treballant dins de Síria i en els camps de refugiats".

Amb la col·laboració de tots UNICEF podrà seguir treballant dins i fora de Síria amb els nens que porten ja tres anys patint l'horror i la barbàrie d'aquest conflicte.

La cançó ha estat presentada a l'hotel Gran Meliá Fénix, de la cadena Meliá Hotels International, aliada d'UNICEF en la lluita per la protecció de la infància.