La segona edició del “Dijous de carnet jove” et convida a ser solidari amb UNICEF

 

Si ets jove, vius a Madrid i tens entre 14 i 30 anys, pots aconseguir una pilota oficial de l’Atlético de Madrid signada per Diego Forlán exclusivament per a UNICEF.

Com?  A través de la iniciativa El Dijous de carnet jove. Tots aquells que sigueu socis del Carnet Jove i que realitzeu compres superiors a 10 eurosde la botiga d’UNICEF a Madrid, del 24 de març al 8 d’abril, entraran al sorteig per aconseguir la pilota oficial signada per Diego Forlán.

Els fons recaptats serviran per finançar els programes d’UNICEF en més de 150 països i que se centren en cinc prioritats:

- Supervivència i Desenvolupament infantil. - Educació bàsica i igualtat de gènere. - VIH/SIDA i la infància. - Protecció de la infància contra l’explotació, el maltractament i la violència. - Promoció de polítiques d’infància.

'El dijous de carnet jove '

És una iniciativa promoguda per la Direcció General de Joventut de la Comunitat de Madrid i Caja Madrid en col·laboració amb diferents entitats adherides al programa del Carnet Jove, entre les quals hi ha UNICEF. Permet els més de 375.000 posseïdors del carnet gaudir d’experiències úniques en centenars d’establiments i espais culturals.

Botiga UNICEF C/ Mauricio Legendre, 36 – 28046 Madrid Tel. botiga: 91 378 95 59 o 95 70 Horari: 8h- 20h de Dl. a Dv.