La Fundación Banesto renova el seu compromís per la infància

UNICEF Espanya i la Fundación Banesto han renovat el seu acord de col·laboració per promoure els drets de la infància i aconseguir canvis reals en les vides de milions d'infants.

El compromís de la Fundación Banesto amb la infància va començar el 2007, amb la creació delCompte Infantil Banesto Pro UNICEF.
 
Des de llavors, la col·laboració amb UNICEF Espanya s'ha traduït en un treball continuat de suport a les activitats de l'organització, incloent-hi donancions i accions extraordinàries portades a terme ensituacions d'emergència en països endesenvolupament. Les aportacions de la Fundación Banesto a UNICEF durant aquest  període han superat elmig milió d'euros.
 
La presidenta d'UNICEF Espanya, Consuelo Crespo, i el president de la Fundación Banesto, Antonio Basagoiti, han expressat, en un acte celebrat a la seu de Banesto a Madrid, la seva satisfacció per la signatura del nou acord i el seu desig de seguir avançant amb el treball conjunt d'ambdues organitzacions per garantir el compliment dels drets de la infància.
 
L'opinió d'ambdues parts és que aquesta aliança és un "model d'aliança exemplar i únic per la seva integritat", alhora que han destacat la seva "sostenibilitat i compromís en el temps".
 
La Fundación Banesto i UNICEF Espanya mantenen una relació estratègica a llarg termini orientada a: donar suport a programes d'UNICEF en favor de la infància més vulnerables; difondre el missatge d'UNICEF i la situació dels infants en els països en desenvolupament; i involucrar a empleats, clients i altres grups d'interès de l'empresa.