IKEA s'uneix a un Pacte d'Estat per la Infància

IKEA Ibèrica ha estat l'última entitat a sumar-se a la iniciativa Yo Pido Pacto que, des d'UNICEF i al costat d'altres organitzacions, estem impulsant per aconseguir que se signi un Pacte d'Estat per la Infància que blindi els drets dels infants a Espanya.

En els últims anys, la situació de la infànciaal nostre país ha empitjorat notablement. Les dades en relació alsnivells de pobresa i de fracàs escolar són especialment preocupants per l'impacte que tindran en el futur de la nostra societat.

IKEA es converteix així en una de les més de 200 entitats que s'han adherit a aquesta proposta, fent una crida als seus milers de clients iempleats, per tal de posicionar el valor social de la infància i el seu poder per crear un món millor i més just.

"Amb Yo Pido Pacto busquem que la infància sigui una prioritat en l'agenda política social", ha dit Javier Martos, el nostre director executiu, en l'acte en què IKEA ha signat la seva adhesió al Pacte.

A més, en l'esdeveniment, IKEA Ibèrica ha presentatEl poder de la Infància, la seva nova estratègia de Responsabilitat Social Corporativad'aquí al 2020, l'objectiu del qual és posar a lainfància en el centre de les decisions que prengui la companyia. A través d'aquesta estratègia, IKEA demostra el seu compromís de respectar, protegiri promoure els drets de la infància.

"No podem quedar-nos de braços creuats. Els nens i les nenes ens repten a ser millors persones. A IKEA volem aprofitar el nostre potencial per assegurar un millor dia a dia per als infants a Espanya", ha dit Antonella Pucarelli, directora adjunta d'IKEA Ibèrica.

Més del 30 % dels infants del nostre país viuen en risc de pobresa i el fracàs o abandonament escolar se situa per sobre del 22 %. Per poder protegir els seus drets, necessitem el suport de tots.

Tu també pots sumar-t'hi.