H&M llança a Espanya i Portugal una campanya per recaptar fons per als programes de vacunació d'UNICEF

Per tercer any consecutiu, H&M activa en les seves 190 botigues d'Espanya i Portugal la iniciativa Arrodoneix la teva factura, una original i àgil forma de possibilitar la recaptació de fons a favor d'UNICEF.

En aquesta edició, la multinacional sueca ha decidit dirigir l'atenció a la campanya d'UNICEF, 100% tots vacunats. Per a això, H&M formarà i mobilitzarà els seus més de sis mil trebalaldors de la companyia a Espanya i Portugal per desenvolupar la campanya, que estarà activa des del 31 de maig fins al 13 de juny.

UNICEFha llançat la campanya 100% tots vacunats ambl'objectiu de mobilitzarrecursos per a la vacunació de rutinade malalties comunes que es poden prevenir i per eradicar la pòlio a 8països, on les ràtios d'immunització sónmolt baixes ion la pòlioés encara unamalaltia endèmicao està en riscde ser-ho: Afganistan, Angola, el Txad, la RepúblicaDemocràtica del Congo, Nigèria, Pakistan, Sudan delSud iIemen.H&M s'ha marcat com aobjectiu recaptar els suficients fons que permetinl'adquisició de235.000 dosis de vacunes contra la pòlio.

LA IMMUNITZACIÓ

Actualment, al voltant d'1 de cada 5 infants al món nosón vacunats. Aixòvol dir que 22 milions de nens i nenes menors d'1 any no estan immunitzats, exposant-los a discapacitato mort prematura.La pobresa, la manca d'infraestructures, l'absència de polítiques públiques desalut, inadequada formacióde lesfamílies o elsconflictes impedeixen als infants ser vacunats.

UNICEF i els seus aliats s'han proposat l'objectiu històric d'eradicar la pòlio per al2018 iimmunitzar cada any a més de 100 milions de nens i nenes cada any, unaintervenció que salva cada any la vida d'entre2 i 3 milionsde nens.La pòlioés una malaltiavírica altament contagiosa que pot provocarparàlisi i fins i tot la mort. Al contrari que altres virus, la pòlionomés estransmet d'humà ahumà. Tot i haver-se reduït el nombre de casos en un 99% des de 1988, la pòlio segueix amenaçant la vidade milions de nens i nenes.