Global Sports Forum: els valors de l'esport

Avui conclou a Barcelona el Global Sports Forum, on l'objectiu és millorar el món de l'esport. En la sessió del dijous va participar la Presidenta d'UNICEF España,  Consuelo Crespo, que va debatre sobre ‘El paper de la filantropia en l'esport’ al costat de Sandro Rosell, President del FC Barcelona.

La Presidenta d'UNICEF Espanya va destacar “la importància de l'esport com una eina per construir valors a tot el món. Per dotar a la infància d'habilitats per a la vida i valors com la disciplina, o el treball en equip”.

 
El President del FC Barcelona, Sandro Rosell, va explicar de la importància de l'aliança del FCB i UNICEF i del compromís que el club té amb la infància. 
 
A més, tots dos van aprofitar el fòrum per explicar en què consisteix la nova fase de l'aliança entre el Futbol Club Barcelona i UNICEF, a favor de l'educació i l'esport.
 
Stefano Bernabino, moderador de l'esdeveniment, va voler concloure la sessió preguntant: Quin és el somni d'UNICEF i el Futbol Club Barcelona? Per a Consuelo Crespo la resposta era clara: que UNICEF no fos necessari, no hagués d'existir, ja que això “significaria que tots nens del món tindrien garantits els seus drets”.
 
La importància de l'aliança amb el FC Barcelona

UNICEF treballa sempre, en el terreny i a Espanya, amb aliats locals i nacionals, que ens ajuden a realitzar la nostra missió. Sense el suport dels nostres aliats no podríem arribar tan lluny.

A través de les seves aliances amb el món de l'esport, UNICEF pretén crear consciència i cridar l'atenció sobre els greus problemes que afecten als infants. A més de contribuir a la transmissió de valors que l'esport aporta.
 
UNICEF i el FC Barcelona treballen junts des de 2006.