Gairebé 700.000 dies donats contra la desnutrició

Milers de persones, els Ambaixadors d'UNICEF Espanya Ana Duato, Pau Gasol i Imanol Arias, i els cantants Rosana i Huecco s'han bolcat amb la campanya Dona un dia, que el seu objectiu és combatre la desnutrició infantil.

A ells s'han sumat mitjans de comunicació, empreses i entitats esportives, aconseguint aconseguir fins ara gairebé 700.000 dies donats en menys de dos mesos, sobretot a través del microsite
www.dona1dia.com

ROSANA i HUECCO a ‘ATRAPA UN MILLÓN’

El concurs d'Antena 3 Atrapa un millón, presentat per Carlos Sobera, es va unir aquesta setmana a la campanya Dona un diaamb un programa especial que va comptar amb la col·laboració de Rosana i Huecco. Els cantants van aconseguir 35.000 euros, als quals cal sumar la seva aportació personal d'1.000 euros cadascun a la campanya. A més el públic també va contribuir, es van enviar 32.000 SMS, la qual cosa suposa32.000 dies donats.Els fons aconseguits en aquesta campanya van destinats als programes de supervivència infantil i lluita contra la desnutrició que UNICEF desenvolupa en més de 150 països a tot el món. Gairebé 200 milions de nens sofreixen desnutrició crònica al món en desenvolupament. En els dos primers anys de vida d'un nen, la desnutrició pot produir danys físics i mentals irreversibles. No obstant això, es pot prevenir amb mesures senzilles i de baix cost aplicades en els 1.000 primers dies d'un nen. Cada dia donat en aquesta campanya contribueix a un d'aquests mil dies. Amics i col·laboradors d'UNICEF com Pocoyó, José Manuel Calderón, David Bisbal o Fernando Romay, 50 mitjans de comunicació, més de 80 empreses, mil sales de cinema i més de 20 entitats esportives també s'han unit a UNICEF en aquesta campanya que ja ha aconseguit gairebé 700.000 dies donats.