'El sueño de Iván'

El 14 d'octubre s'estrena a Madrid la pel·lícula El sueño de Iván, en la qual UNICEF Espanya participa. Una comèdia protagonitzada per un grup de nens que van a viure el major somni de la seva vida: jugar al futbol.

Para UNICEF l'esport és una poderosa eina pertransmetre valors i és una via fonamental per transmetre esperit d'equip, superació i confiança. Per aquesta raó, UNICEF Espanya ha organitzat, a través de les seves xarxes socials, diversos concursos en relació a la pel·lícula. Us podreu anar informant sobre totes les novetats de la pel·lícula, concursos, etc, a través del seu web oficial i els seus perfils en xarxes socials: Facebook , Twitter y Tuenti

Concurs: l' 11 Ideal

A la nostra pàgina de Facebook, podreu participar en el concurs 'El 11 Ideal'. Per a això heu de crear un perfil de jugador i la vostra posició en el camp. A partir d'aquí, podreu sol·licitar als vostres amics de Facebook que us votin... Però això no és tot... Estigueu atents, en uns dies us proposarem un altre concurs amb més via Twitter... El regal serà molt especial. Molta sort!