El II 'Champions for Life' omplirà el Vicente Calderón per lluitar contra l'Ebola a l'Àfrica

La segona edició del partit solidari Champions for Life, que es disputarà el 29 de desembre (19:00 hores) i serà retransmès per La1 de TVE, omplirà l'estadi Vicente Calderón per ajudar-nos a combatre l'epidèmia de l'Ebola a l'Àfrica i impulsar altres projectes de la Fundació de la Lliga de Futbol Professional (LFP) en suport de la infància.

En la presentació de la trobada el president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, ha desitjat que el partit sigui un èxit d'assistència. "Creiem en la solidaritat dels aficionats al futbol. Com a club som conscients de l'enorme capacitat del futbol per llançar missatges a nivell mundial i sensibilitzar el públic. Que Champions for Life sigui un èxit".

"AMB la solIDARITAT SE TOTS ATURAREM L'Ebola A L'Àfrica"

"Desitgem unir la força del futbol per arribar a milions de persones i ajudar els nens necessitats, siguin on siguin", ha explicat el president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas.

"Ens agradaria que famílies senceres fossin al partit. Volem superar els 550.000 euros recaptats l'any passat i arribar als 600.000 per a la lluita contra l'Ebola. Vuit milions d'infants viuen en països afectats i 7.000 s'han quedat orfes perquè els seus pares van morir per la malaltia. La veritable generositat amb el futur està en donar-ho tot en el present", ha assenyalat el vicepresident d'UNICEF Comitè Espanyol, Juan José Almagro.

El 'clÀsSic en Obert' deL NADAL

Per a Ana Muñoz, la directora d'esports de TVE, el Champions for Life ja és el 'clàssic en obert'. "Aquest any omplirem al Calderón i les butaques de milions de tantes cases. També aquesta fila zero, que aquest any és la trucada per poder contribuir".

En el II Champions for Life (#Champions4life) jugaran 66 futbolistes dels clubs de les lligues BBVA i Adelante, repartits en les seleccions Est, amb uniforme blanc, i Oest, amb samarreta blava, que s'enfrontaran en tres temps de 30 minuts, en lloc dels dos tradicionals de 45. El col·legiat internacional Carlos del Cerro Grande serà l'àrbitre del partit.

COm VOLS QUE ELS FUTBOLISTES CELEBRIN ELS GOLS?

En aquesta edició, els nens poden enviar vídeos a la web www.championsforlife.es perquè els futbolistes imitin les seves celebracions en el partit. Les entrades estaran disponibles, des de 5 euros, a la web www.entradas.com des d'aquest dijous 13 de novembre a la tarda i també es podrà col·laborar amb la iniciativa enviant un SMS amb la paraula UNICEF al 38028.

UNICEF destinarà els fons a combatre l'epidèmia d'Ebola a l'Àfrica, i la Fundació del Futbol Professional als projectes humanitaris 'Nova Esperança' del Llevant a Moçambic; una Escola Soci-esportiva del Reial Madrid a Madagascar; 'Nicaragua' de l'Osasuna; 'Harambee' de l'Atlètic de Madrid en diversos països d'Àfrica, i 'Educar a través del futbol', de la Fundació del Futbol Professional a Sevilla.