El diari ABC dedica la seva acció solidària de Nadal a favor d'UNICEF

Durant la presentació de la revista Xtra Navidad 2012, ABC va revelar la seva acció solidària a favor d'UNICEF. Es tracta d'una subhasta d'objectes i experiències que han cedit nombrosos personatges públics i empreses de diferents àmbits per col · laborar en aquesta acció.

Una fotografia original d'Isabel Muñoz, unalàmina original de Pocoyó, peces de roba de Maria Valverde, una gorra signada per Fernando Alonso, o una ploma estilogràfica de la col · lecció de Teresa Viejo són alguns dels objectes disponibles. "Pots licitar per qualsevol d'ells. I el millorde tot és que, amb la garantia que guanyis o no la subhasta, tots haurem guanyat amb la teva licitació", va declarar Juana Estévez, Directora Comercial d'ABC.

Andrés Conde, director de Màrqueting d'UNICEF Espanya va destacar en l'acte el paper dels mitjans de comunicació en la difusió i implicació en les campanyes d'UNICEF i va agrair a ABC l'organització d'aquesta subhasta animant a tots a participar a: http:// www.abc.es/informacion/subastasolidaria/

Els fons que s'obtinguin amb aquesta acció aniran destinats als programes d'UNICEF a favor de la infància més vulnerable.