EasyJet s'alia amb UNICEF per salvar vides de nens

EasyJet s'alia amb UNICEF a través de la iniciativa Change for good que permetrà als passatgers que volin amb easyJet aquest estiu donar suport al treball d'UNICEF.

Aquesta iniciativa es posa en marxa a tota la xarxa europea d'easyJet, la qual cosa suposa 600 rutes a 30 països. Els passatgers podran dipositar les seves monedes a la bossa Change for good a la sortida en els més de 1.200 vols diarisque operarà l'aerolínia.   
 
Els fons obtinguts a través de les donacions dels passatgers d'easyJet seran destinats a donar suport al treball d'UNICEF per als nens de tot el món.
   
Carolyn McCall, CEO d'easyJet, afirma: "Estem segurs que milions dels nostres passatgers donaran suport a aquesta iniciativa que ha estat creada per aconseguir una gran quantitat de diners que pugui ajudar a UNICEF en la seva missió de salvar les vides de milers de nens de tot el món ".

"Tots els d'easyJet, començant per mi mateixa i la nostra tripulació, pilots i enginyers estan implicats en aquesta causa i volem donar les gràcies per endavant als nostres passatgers pel seu suport", afegeix.
 
"Estem encantats de treballar amb easyJet perquè juntspuguem salvar les vides de molts nens desfavorits d'arreu del món. Amb la generositat i suport dels passatgers d'EasyJet, UNICEF serà capaç d'ajudar a milers de nens amb petitesintervencions que poden salvar les seves vides i ajudar-los a prosperar ", explica Leila Pakkala, Directora de Captació de Fons Privats i Associacions d'UNICEF. Change for good es  durà a terme a tots els vols d'easyJet durant les temporades més altes d'estiu i d'hivern.Cada dia moren més de 4.000 nens per causes que es poden prevenir, per malalties com el xarampió, la polio o la malària. UNICEF treballa per reduir la mortalitat infantil portant a terme programes de salut, nutrició, aigua i sanejament.

  • Amb 1,25 euros es proveeixen les vacunes necessàries per protegir un nen de sis malalties mortals.
  • Amb 5 euros donats a les bosses “Change for good” es contribueix a facilitar unamosquitera especial que protegeix un nen i la seva família de la malària fins a 5 anys.